Facebook Learning Phase

HellBo

Member
Добре аз ли нещо бъркам или от МЕТА тотално изнагляха!?
Излизам си аз от Learning Phase и ако спра старият креатив -> БАМ ОТНОВО ОТНАЧАЛО!?
Не променям нищо! Само на ниво РЕКЛАМЕН КРЕАТИВ.
Същото е ако пусна нов креатив, променя текста, снимки не променям защото съм с продуктов каталог... всичко води просто до започване отначало.

П.С Знам че не е от голямо значение да излезеш от Learning Phase, но се дразня.
 
Привет, от това което си написал, разбирам, че нямаш голяма опит от Facebook реклама. Защо си правиш сам рекламите, намери си човек за рекламите. И да абсолютно нормално е да влизаш пак в LP, когато спреш и пуснеш пак рекламата е сериозна редакция.

Поздрави,
Станимир И
 
Напротив преди точно креатива не те изкарваше от LP. Промяна на Ниво Ads Set те изкарваше или промяна на ads - Да.
Но спирането на стар креатив не те изкарваше.
А защо не си намирам агенция или човек? Защото повечето имат ужасно базови познания и работят с бюджети от макс 1000$ на месец. И да не могат да ми обещаят по-добър ROAS от който правя аз.
 
Напротив преди точно креатива не те изкарваше от LP. Промяна на Ниво Ads Set те изкарваше или промяна на ads - Да.
Но спирането на стар креатив не те изкарваше.
А защо не си намирам агенция или човек? Защото повечето имат ужасно базови познания и работят с бюджети от макс 1000$ на месец. И да не могат да ми обещаят по-добър ROAS т който правя аз.
 
Това дали е в Learning Phase или не няма абсолютно никакво отношение към това колко е ефективна рекламата. Оптимизираш според резултатноста, не според някакви безмислени етикети от Фейсбук.

А единственият начин да не си счупиш learning-а на кампаниите и да плануваш кампанията и бюджета така, че да можеш да правиш поне 50 резултата на седмица без да пипаш нищо вътре.

Като човек който харчи по близо милион на месец за реклами мога да ти кажа, че изобщо не гледам дали нещо е в learning или не, това е най-безмисления индикатор от всички възможни.
 

Горе