Fanopic изчезва от март

alfina87

Active Member
Много интересно, току що се ровех в нета и попаднах на fanopic, една мрежа, която не провокира интереса ми при пускането си, но изглежда събра доста потенциал и потребители. И хоп изскача един мил прозорец, който казва приятелски на потребителите, че фанопик затваря март и те спокойно могат да си свежват и ползват вибокс-а. Мхм, стана интересно, потърсих в нета, нито причина има посочена, нито нищо. Дали е трик пред пускане на нова мрежа или си скриват главата в пясъка без да дадат повече инфо на потребителите? Ако ги ползвах нямаше да ми е хубаво да не ме уведомят за евентуалната причина...Как мислите?
 
От: Fanopic изчезва от март

Как бе и те в солидарност на Зукерберг 15 Март the end of FB :D
 
Създателите на Свежо вече не са един екип, Свежо мина към MSK, проектът има само 6к уникални/ден, което за тях е малко... та в крайна сметка вероятно са стигнали до това решение поради различни организационни проблеми и нерентабилност на проекта.
 
От: Fanopic изчезва от март

Да, затварят... то реално нямаше кой знае колко потенциал, ама...
Аз получих и мейл даже, което ми хареса като отношение. Примерно любими.ком правят генерални промени и забрани без никакви известия

За наше най-голямо съжаление ти събщаваме, че Fanopic.com ще бъде закрит на 20 март 2011 г.

Как ще протече закриването на сайта?

1. На 20.01 ще спрем поддръжката на Fanopic.com.

2. След 20 януари ще разполагаш с 2 месеца, през които ще можеш да съхраниш важното за теб съдържание от личния си профил.

3. Две седмици преди финалното закриване на сайта ще получиш подсещащо писмо.

4. Fanopic.com ще бъде окончателно закрит на 20 март 2011 г.

С уважение,

Екипа на Fanopic.com
 
От: Fanopic изчезва от март

Ами аз от първия ден знаех какво ще стане и явно съм бил прав.
 

Горе