Field Reports

Дискусията в 'My Journey' стартирана от Lyubomir16, Апр 20, 2015.

 1. Lyubomir16

  Lyubomir16 New Member

  Рег.:
  Март 8, 2015
  Съобщения:
  8
  Харесвания:
  0
  Точки:
  0
  Здравейте започвам тема, в която ще пиша редовно с цел, само анализ на нещата, които съм направил през изминалия ден.
  Започнах един урок, за създаване на сайтове към малки ниши, към края съм на урока, но искам да изпълня задачата, която учителя е поставил: Да създам 10 сайта с ключови думи, който съм намерил предварително. Намерих си думите, чрез Google Adwords: keyword planner. Записвам си всичката информация на Cloud.
  До момента съм създал един сайт(създадох го преди 2 седмици). Написах 6 статии свързани с думите, които намерих за тази ниша. Преди време пишех във форум свързан с моята ниша, но една статия за Link building, ме разубеди, и сега уча всичко за white hat seo. Което е стремеж на оптимизиране на сайта за хората, не за машините. Тогава имах 5 преглеждания на ден. Преди 2 дена си добавих всички статии в Stumbleupon, и за двата дена имам 57 посещения(за момента, никои не цъка на рекламите).

  Сложил съм Google adsense. Също така и имам поне 3 линка на страница към Amazon(4 % при покупка). Поставил съм една реклама на края на статията и една голяма в сайдбара.

  Имам и втори сайт, който домейна му не отговаря на нито една от десетте ниши, и мисля да го направя нещо като личен блог и същевременно, да предлагам услуги за онлайн фитнес треньор или нещо подобно.

  Това е за момента, приемам конструктивна критика :D
   
 2. danko6

  danko6 Well-Known Member

  Рег.:
  Юни 12, 2009
  Съобщения:
  2,155
  Харесвания:
  158
  Точки:
  63
  От: Field Reports

  Още от началото искаш да се разцепиш на 10-12 места едновременно, защо не се насочиш към 1 сайт и неговото развитие, направи един сайт изгради стотитици посещения дневно нека сайта ти да започне да генерира приходи и се насочвай към втори. Накрая ще имаш 10 сайта с по 5 посещения на ден, понеже като гледам смяташ сам да си пишеш съдържанието, а не да го купуваш така че едва ли ще ти остане време. ;)
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice