Free Shipping and Woocommerce

Kiril

Active Member
Здравейте!
Може ли да стане това:
Само един продукт в магазина се предлага с безплатна доставка и то само за Щатите (за другите страни е платена доставката). Ако в количката се добави друг продукт, който е с платена доставка да се плати доставака само за него?
Има ли плъгин, който лесно да го направя?
Благодаря!

Ако има значение за изчисление на доставките ползвам USPS.
 
Здрасти,

Плъгина който ползвам аз се казва Woo Discount Rules мисля, има относително добри опции в безплатната версия като варианти, ако безплатната не го покрива, то в платеният вариант със сигурност ще го има.

Но по памет - има как да настроиш промоция само за един продукт - просто промоцията ще ти е безплатна доставка.

Другия вариант който съм ползва, само че при Shopify, е да сложа безплатна доставка само на поръчки с тежест 0.00кг. и да направя продуктите, които са с безплатна доставка да тежат по толкова. Така ако някой поръча от тях доставката е безплатна, но ако поръчат втори продукт при който доставка трябва да има, втория продукт качва грамажите на цялата поръчка над 0.00кв. и доставката цена автоматично става тази на втория продукт, като я слага за цялата поръчка.

Поздрави!
 
Няколко плъгина пробвах, но с всичко го докарвам до:
Когато добавя продукт с безплатна доставака е ОК, но ако добавя друг с платена доставака, се пявява сумата за доствака, но пак има опция да избера безплатана, а трябва чек-а за безплатна да изчезва! :confused:
 
Това с теглото при мен работеше перфектно. За съжаление съм го пробвал само на Шопифай, така че не знам доколко е възможно/удобно да се направи в WooCommerce.

Успех!
 
Точно това опитах първо, но НЕ!
Накрая купих Discount Rules for WooCommerce - PRO. но няма това, което търся.
Сега ще го мъча с купон за безплатна доставка...
 
Аз ли съм тъп или нещо сбъркано има в системата ми. В началото си мислех, че ще стане много лесно, ама... цял ден го мъча и не става!
Не става и с купон! Другия продукт и той получава безплатна доставка, след като добавя такъв с безплатна. :mad:
 
Последно редактирано:

Горе