[Free Tool] Пуснахме безплатен генератор на фактури за фрийлансъри – e-faktura.app

eFaktura_BG

New Member
Здравейте, колеги предприемачи! 👋

Искам да споделя един инструмент, който направихме, за да решим собствен проблем – досадното писане на фактури на ръка или в Excel.

Създадохме e-faktura.app (https://e-faktura.app).

Какво предлага:
✅ 100% Безплатно: Няма скрити такси, няма "Premium" планове за основните неща.
✅ Супер бързо: Не изисква регистрация, за да създадете документ.
✅ Мобилно: Работи перфектно от телефона (ако сте в движение).
✅ Валидни документи: Отговарят на всички изисквания на НАП (чл. 6 от ЗСч).

Целта ни е да помогнем на малкия бизнес и свободните професии да спрат да се мъчат с Excel таблици.

Ще се радвам на всякаква обратна връзка от вас! Ако намерите бъг или имате идея за нова функция – пишете тук.

Поздрави и успех! 🚀

Брат, много ми е странно като някой каже 100% бебплатно, а се окаже че има платен план. 100% за мен значи да е само безплатно, или се бъркам.

Брат, много ми е странно като някой каже 100% бебплатно, а се окаже че има платен план. 100% за мен значи да е само безплатно, или се бъркам.
на мен пък си ми много странен да търсиш кусури на всичко... БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!

Не съм казал да е безплатно, брат. Казвам, че не трябва да пише 100% безплатно, защото не е.
безплатно е за ограничени услуги, за ентерпрайс е платено еднократно 10 Евро като гледам.

1771241982580.png

Явно моята логика е по-различна, брат. За мен 100% безплатно означава безплатно, а това е продукт с орязан безплатен и платен план.

Здравей! Напълно разбирам въпроса ти.

Когато казвам "безплатно", имам предвид, че можеш да генерираш и свалиш валидна фактура веднага, без да плащаш нищо, дори без регистрация. За много фрийлансъри, които пускат по 1-2 фактури на месец, това е напълно достатъчно и спестява борбата с Excel.
Има платен Pro план (еднократна такса, не абонамент), който е за хора, искащи да махнат водния знак, да слагат собствено лого и да имат повече удобства като CSV експорт.
Идеята е базовата функция да е достъпна за всички, а "екстрите" да поддържат проекта жив. Пробвай го и кажи дали ти върши работа!

Здравей! Напълно разбирам въпроса ти.

Когато казвам "безплатно", имам предвид, че можеш да генерираш и свалиш валидна фактура веднага, без да плащаш нищо, дори без регистрация. За много фрийлансъри, които пускат по 1-2 фактури на месец, това е напълно достатъчно и спестява борбата с Excel.
Има платен Pro план (еднократна такса, не абонамент), който е за хора, искащи да махнат водния знак, да слагат собствено лого и да имат повече удобства като CSV експорт.
Идеята е базовата функция да е достъпна за всички, а "екстрите" да поддържат проекта жив. Пробвай го и кажи дали ти върши работа!
аз вече се регистрирах и ще си взема платен план, услугата е супер. Междудругото направете едно api за вграждане на услугата в онлайн магазини, ще имате много клиенти

Не съм казал да е безплатно, брат. Казвам, че не трябва да пише 100% безплатно, защото не е.
Кое точно не е безплатно, като човека си е написал, че има безплатна опция. 100% безплатно никъде няма. Особено ако очакваш добра услуга.

аз вече се регистрирах и ще си взема платен план, услугата е супер. Междудругото направете едно api за вграждане на услугата в онлайн магазини, ще имате много клиенти
Да, това ще е наистина топ, ако го направите. ;)

Кое точно не е безплатно, като човека си е написал, че има безплатна опция. 100% безплатно никъде няма. Особено ако очакваш добра услуга.

Да, това ще е наистина топ, ако го направите. ;)
Има много 100% безплатни неща, брат, и то доста добри.

Има много 100% безплатни неща, брат, и то доста добри.
Май наистина си много тъп, брат. Вярно ли не знаеш колко безплатни софтуери има на света, които бият всичко платено или с и с промит мозък, който мисли, че не стои ли платена фирма зад всичко това, значи не струва? Живейте си в измислената вселена, за мен 100% безплатно е написано нарочно и подвеждащо и не е 100% безплатно в никакъв случай.

някой казвал ли ти е досега, че си идиот? Е аз ти го казвам !
Ти си най-големия олигофрен, който съм срещал досега, брат, честно. Значи наистина мислиш, че няма нищо безплатно. Това, че нямаш грам мозък в главата си и ползваш Windows, а не Linux например, не означава, че няма по-добро безплатно, а че простата ти глава не може да го осмисли.

Ти си най-големия олигофрен, който съм срещал досега, брат, честно. Значи наистина мислиш, че няма нищо безплатно. Това, че нямаш грам мозък в главата си и ползваш Windows, а не Linux например, не означава, че няма по-добро безплатно, а че простата ти глава не може да го осмисли.
г-н Рабирач , ползвам Уйндолс за домашния си компютър, имам 18 машини нодове на Линукс който аз съм инсталирал ...

г-н Рабирач , ползвам Уйндолс за домашния си компютър, имам 18 машини нодове на Линукс който аз съм инсталирал ...
И колко плащаш за линуксите, брат? Разработчиците имат такса ли или са некачествени? Аз пък и на личния си ползвам линукс.

И колко плащаш за линуксите, брат? Разработчиците имат такса ли или са некачествени? Аз пък и на личния си ползвам линукс.
абе ползвай на майка си оная работа на личния си ако искаш

Горе