Freelancer за блогове

stroej

Active Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Услугата, която ще предложа е създаване на сателитни блогове към основен сайт. Аз използвам:
blogspot
wordpress
blog.bg

По желание, може и други.

Какво включва услугата ?

Единична поръчка - създаване на един блог, в която си изберете платформа. Написвам 4 уникални статии, всяка сочеща към предходната + по един изходящ линк към главният сайт. Събмит-вам всяка статия в 5 соц. мрежи, както и самият блог в 10 линк директории.

Срок на изпълнение: до 3 дни
Цена: 15 лв.
Големина на статиите между 200 и 250 думи.

Бронзова поръчка - създаване на 3 блога в гореспоменатите, всеки блог е с по 3 уникални статии, размножени ръчно. След приключване, всяка статия се събмитва в 5 от най-големите соц. мрежи. Всяка статия ще има изходящ линк към сайта, а всяка последваща - към предишната.

Цена 25 лв. Срок на изпълнение - до 5 дни. Дължина на статиите около 200-250 думи.
Скоростна направа на сателитки - 30 лв. Срока на изпълнение до 24 часа, след приемане на поръчката*
*поръчката се счита за приета, след като осъществят контакт и двете страни.

Сребърна поръчка - създаване на един сателитен блог в blogspot. В задения автоматично шаблон ще се добавят някои неща по желание. Всяка статия написана в него ще води към главният сайт. Ежеседмично ще се добавят статии с уникално съдържание. Този блог ще се събмитне в 30 български директории, както и всяка статия се добавя в 10 соц. мрежи.

Цена 45 лв/мес. Предплаща се с един месец напред. Дължина на статиите 200-250 думи.

Златна поръчка - създаване на един сателитен блог, в който ще се добавят по 5 нови уникални статии месечно. Всяка от статиите сочат към главният сайт. Към тази сателитка се изграждат други 3 сателитни блога сочещи към главния сайт и главният сателит. Всеки от тях ще е с по 3 уникални статии, размножени ръчно. Също те се добавят и в 5 социалки. Главният сателитен блог ще се събмитне в българските директории. Всяка добавена нова статия се добавя в 20 соц. мрежи.

Цена 60 лв/мес. Предплаща се с 1 месец напред. Минимален срок - 3 месеца. Дължина на статиите 200-250 думи.

Необходимо ми е УРЛ на сайта, ключови думи.
Аз създавам e-mail адрес, на който ще се получават отчетите. До него и Вие ще имате достъп. Usenames, passwords в директории и соц. мрежи ги създавам и ще са изпратени на пощата.

Начини на разплащане:
epay.bg
банков превод

П.С. Услугите са ЗАСЕГА само за сайтове на български език. Може да се изготви индивидуална поръчка! Възможно е добавяне на картинки/снимки в публикациите. В зависимост от количеството и поръчката цената ще е различна. Повече информация за тях на ЛС.

Последно редактирано:
От: Freelancer за блогове

Мога да се заема с поръчка(и).

Добавям и още една услуга

Единична поръчка - създаване на един блог, в която си изберете платформа. Написвам 4 уникални статии, всяка сочеща към предходната + по един изходящ линк към главният сайт. Събмит-вам всяка статия в 5 соц. мрежи, както и самият блог в 10 линк директории.

Срок на изпълнение: до 3 дни
Цена: 10 лв.
Големина на статиите между 250 и 500 думи.

От: Freelancer за блогове

Една промоция да направя!

Безплатна сателитка за първият светещ в зелено и с +1 реп. Сателитката ще има - 3 статии, като всяка статия ще има 2 линка - към предната и към главният сайт. Дължина около 200-250 думи всяка. Всичко към блога ще е написано от мен лично. Статиите ще се добавят в 3 социални мрежи.

Срок - до понеделник.

Защо го правя: от доста време не съм барал нищо в интернет и да си възвърна малко стимула за работа и тук.

П.С. Пишете в темата ако някой иска безплатна сателитка. Езикът си остава български.

Горе