getiton и wildcash

liani

New Member
Здравейте искам да попитам някой използвал ли е тази програма:
https://secure.getiton.com/p/partne...6GgywIPZe2EvSsALnbaRf3ADhr68XN6XXiuYPIJoJRw--
Понеже е видях на един сайт подобен на такъв който искам да е сложа и искам да попитам дали знаете дали плащат и да ми дадете всякаква информация която би ми била полезна.
Друга програма на която попаднах е http://www.wildcash.com/ някой използвал ли ги е и т.н. абе същото като за Гет ит он.
Благодаря ви предварително.
 
От: getiton и wildcash

Никой ли не ги е използвал ? Не сте ли чували нещо за тях ?
 
От: getiton и wildcash

Това са FriendFinder от раздела с проверените програми.

Ако си български гражданин може да те тикнат на топло за две години, ако се занимаваш с такива неща:
Българските антимафиоти арестуваха французин за извършване на еротичен чат

Този закон е за разчистване на сметки. Ето механизма:

Забранява се нещо, което всички го имат. После никой не съблюдава за спазването, но големите могат да си отмъстят на малките и да ги шантажират когато поискат. Подобни закони, които служат само за шантаж са тези против интернет пиратството и забраната на домашния алкохол. Все закони, които се ползват само за изнудване, заплахи и репресии. Със същия успех могат да забранят и дишането на въздух. Хората няма да спрат да дишат само защото е забранено със закон, нали?

Източник

Пак повтарям: изгавриха се с вас, гаврят се, и ще продължават да се гаврят! В законите ще продължават да се добавят подобни идиотщини. По този начин властта ще може да си намира поводи за да се справя с тези, които не са ѝ удобни. Наказанията при ползване на Интернет са по-големи, защото доказателствата могат по-лесно да се фалшифицират - т.е. по-лесно ще бъде за властта да вкара набелязан от нея човек в затвора (в случай, че не е виновен).

Живеем в свободна държава - държава, която се гаври свободно с гражданите си
 
От: getiton и wildcash

Здравей happyslacker. Прочетох всичко и линковете видях. Аз не се занимавам с такива сайтове. Имам един който е на подписа ми. Благодаря ти за изчерпателната информация. Няма шанс аз да се занимавам с подобни неща като този французин.
Не мисля че правя кой знае какво. Единствено предлагам безплатен достъп чуждестранни стриймове и сайта има начин как да бъде сравнително посещаван. Не е нищо особено. Такива неща има на много бг сайтове, има и далеч по шокиращи(за някой групи) неща в Българското интернет пространство. Ако имаш нещо да кажеш по този въпрос кажи или нещо което ти прави впечатление от написаното от мен изкажи се. Виждам че се интересуваш и имаш много повече знания от мен по-тази тема. Хубаво е да бъдем добре информирани.
Сега по-темата прочетох написани неща за този афилейт програма френдфиндер и не останах никак очарован. Някой може ли да ми предложи друга адулт програма.
А някой запознат ли е с тази програма http://www.awempire.com/adult-affiliate-program/webmaster-benefits/ това е афилейт програмата на сайт за уебкамери http://www.livejasmin.com/ . Ако не някой с опит в афилейт сайтовете би ли могъл да е разгледа и да ми каже как му се струва тази програма. Дали е надеждна и т.н.. Ако трябва аз ще е пробвам и ще ви кажа дали плащат или не плащат.
Благодаря ви предварително надявам се някой да пише този път.
 
От: getiton и wildcash

Аз не се занимавам с такива сайтове. Имам един който е на подписа ми.

Так така хем не се занимаваш с "такива сайтове", хем имаш "такъв" сайт?

Не мисля че правя кой знае какво. Единствено предлагам безплатен достъп чуждестранни стриймове

Това, което извършваш е организирана престъпна дейност. Нарушаваш Чл. 159. ал. 2 от Наказателния кодекс:

Чл. 159. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който създава, излага, представя, излъчва, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева.

(2) (Нова - ДВ, бр. 38 от 2007 г., доп. - ДВ, бр. 27 от 2009 г.) Който разпространява чрез интернет или по друг подобен начин порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до две години и глоба от хиляда до три хиляди лева.

Не е нищо особено. Такива неща има на много бг сайтове

Това, че законът масово се нарушава не те оправдава. Ако те спипат съдът ще каже, че си извършвал организирана престъпна дейност.

Това, че извършваш точно тази организирана престъпна дейност не е нещо лошо. Лошите са тези, които са гласували закона, според който нещо, което не е лошо е незаконно. Най-забавното е, че не лошите нарушават закона, а добрите. Лошите хора гласуват лошите закони напълно в рамките на закона.

Радвай се, че не си в Индонезия, защото там се лежи не 2 (две), а 12 (дванадесет) години: 12 години затвор за порно клип в Индонезия
 
Последно редактирано:
От: getiton и wildcash

Какво мислиш за кабелните мрежи който предлагат телевизии (София кабел, Евроком, Кейбътел .... ). Те извършват ли престъпление кото има порно канали ? (Първи въпрос) Българска тв когато пуска порно това престъпление ли е ? (Втори въпрос)
 
От: getiton и wildcash

Разбира се, че разпространението на порнография по кабел нарушава закона. Няма значение дали е след полунощ когато децата спят или през деня. Обаче ако телевизията е юридическо лице от друга държава нищо не могат да му направят. Предполагам, че в този случай доставчикът на телекомуникационните услуги не носи отговорност за това какво се предава по кабела (доставчикът на Интернет не носи отговорност, ако някой потребител посети сайт в чужбина, на който има порно).

Обаче телевизиите си позволяват да нарушават закона, защото се мислят за недосегаеми. В много от тях показват неща, които напълно съвпадат с дефиницията за "порнография".

28. (Нова - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) "Порнографски материал" е неприличен, неприемлив или несъвместим с обществения морал материал, който изобразява открито сексуално поведение. За такова се приема поведение, което изразява реални или симулирани полови сношения между лица от същия или различен пол, содомия, мастурбация, сексуален садизъм или мазохизъм, или похотливо показване на половите органи на лице.

В повечето филми, които дават по телевизията се наблюдават "симулирани полови сношения". Обърнете внимание, че в дефиницията няма изискване при тези "симулирани полови сношения" да се виждат полови органи (обикновено филмите ги снимат така, че да не се виждат половите органи на актьорите, които извършат "симулирани полови сношения").

Най-забавното е, че порното не е "неприличен, неприемлив или несъвместим с обществения морал материал", но ако питате съда ще каже, че е. Защо съдът трябва да има право да казва кое е морално и кое не?

Друг пример за това как телевизиите нарушават закона: Би Ти Ви-то рекламира хранителна добавка, която се продава чрез сключване на договор от разстояние. Това рекламиране може да се разглежда като предлагане по смисъла на закона за защита на потребителите.

Да се продават хранителни добавки не е нещо лошо - лош е закона, който забранява извършването на тази дейност в случай, че се прави чрез сключване на договор от разстояние. Например не може да си купиш хранителната добавка като се обадиш по телефона или направиш поръчка през Интернет - трябва да се срещнеш лично с търговеца за да сключите договора за продажба (това обикновено става като кажеш "дай от това една опаковка" и подадеш парите). После стоката може да ти бъде дадена веднага на ръка или да ти бъде изпратена по куриер - няма ограничения за начина, по който може да си получиш стоката. Задължително е обаче когато казваш на търговеца какво искаш да купиш да го направиш лично - забранено е ползването на телефон, Интернет, писма, пощенски гълъби и други технологии за комуникация!
 
Последно редактирано:
От: getiton и wildcash

Какво мислиш за кабелните мрежи който предлагат телевизии (София кабел, Евроком, Кейбътел .... ). Те извършват ли престъпление кото има порно канали ? (Първи въпрос) Българска тв когато пуска порно това престъпление ли е ? (Втори въпрос)

Според закона, аз както го разбирам си е престъпление от всякъде, но по-горе има един цитат на @VtoriChepik, който обяснява закакво се ползват законите в България и защо не ги закачат.

Или по-просто казано: Ако имаш пари в България се невинен, ако нямаш си виновен от всякъде. :)

Най ме кефи как в всички закони за ръгнали едно "или по друг начин", което може да се тълкува всякак. Няма точна формулировка какво включва този "друг начин", може всичко да е. :)
 
От: От: getiton и wildcash

Обаче ако телевизията е юридическо лице от друга държава нищо не могат да му направят. Предполагам, че в този случай доставчикът на телекомуникационните услуги не носи отговорност за това какво се предава по кабела (доставчикът на Интернет не носи отговорност, ако някой потребител посети сайт в чужбина, на който има порно).
Всички фирми са регистрирани в България. Нямам спомен да съм подписвал договор с фирма която завъшва на .ltd всичките са ЕООД, ООД или АД. Дори и да са чуждестранни собственици си регистрират дъщерни фирми в България или имат дялове в Български мрежи и трябва да спазваат законодателството.
Друго е че порно се пуска още от едно друго мутренско време и медиите не бяха толкова силни. Тогава не вярвам законодателството ни да е било много по-различно поне в тази му част (за порнографията).
Незнам нещо не е както трябва нямам усещането че нарушавам законодателството (може само морални норми на някой групи но не и законодателството от това което виждам и съм гледал в нашата държава).
гангстер
Да прочетох го. И за шантажа четох и за законите и даже се замислих. Няма да е загуба на време всеки да го прочете.

Но все пак по-темата някой ще ме опъти ли ? Ще помогне ли ?
 
От: getiton и wildcash

Гледам Playboy имат някакава affiliate програма:
realitycash.com/external.php?page=index_pbw

Не съм ги ползвал щото не се занимавам с адулт ама ако искаш им хвърли едно око за всеки случай. :)
 
От: От: getiton и wildcash

Всички фирми са регистрирани в България. Нямам спомен да съм подписвал договор с фирма която завъшва на .ltd всичките са ЕООД, ООД или АД.

Доставчикът ти на Интернет също е българска фирма, обаче не носи отговорност, че по кабелите му се разпространява порно. Ако обаче доставчикът ти на Интернет стане собственик на сайт (не просто го хоства, а е собственик на сайта) ще наруши закона и управителите и служителите ще трябва да лежат две години в затвора.

нямам усещането че нарушавам законодателството

Това е, защото бъркаш нередно с незаконно. Не всико, което е незаконно е нередно (лошо, неправилно, грешно, неморално и т.н.). И не всичко, което е неморално е в нарушение на закона.

Например да продаваш хомеопатични лекарства е неморално, но законът не го забранява, следователно не е незаконно (ако някой не знае - хомеопатичните лекарства съдържат само няколко молекули от активната съставка, което значи, че не е възможно да действат - за справка - Уикипедия).

Да си публикуваш голите снимки в Интернет (по начин, който позволява да се виждат само от хора, които търсят такива снимки) не е неморално, но е незаконно. Затова в повечето цивилизовани държави порното не е забранено (има само ограничения да не се показва на хора, които не желаят това - слага се предупреждение или такова заглавие на страницата, че да е ясно какво съдържа преди да се щракне на връзката от търсачката).

За лошите закони си виновен ти (ако си пълнолетен - т.е. имаш право на глас и праово да гласуват за теб) и твоите родители (нали и те са пълнолетни?). В условията на демокрация вината се носи солидарно от всички, които имат право на глас и право да се гласува за тях (на практика почти всички пълнолетни граждани).
 

Горе