GoDaddy Cash Back или как домейните да са още по-евтини

flasher

New Member
С увеличаващите се цени на домейните все повече се заоглеждах за намаления и кодове и разни подобни. Особено като дойде време за подновяване направо си става страшно. Повечето ми домейни са в GoDaddy тъй като цените им най-ми харесват, а и имат купони доста, но след последния глад за купони за .com подновяване си купих техния Domain Discount Club (пак ползвах купон за да е по-евтин де - $60-на някъде). Цените са доста сносни и пак могат да се използват купони ако с тях цената пада повече.

НО - и тук идва едно НО заради което всъщност реших да отворя темата. Но Cash Back сайт + Domain Discount Club довежда нещата до още по-ниски нива. Cash Back сайт като този Coupons, Promo Codes and Cash Back Savings (афф линк) работи на принципа на поделяне на афф комисионната между самия сайт и купувача. В случая аз го ползвам за GoDaddy и ми дават 15 % обратно за покупките направени през тях , НО стига да не съм ползвал друг купон. Тук идва на помощ и Domain Discount Club. С него не ми трябват купони за да имам ниски цени.

Примерно:

.net подновяване или нов

нормална цена в момента: $9.99
цена с купон: примерно $8.хх
цена с DDC: $7.17 - Cash Back - 15 % - $1.04 - на цената без ICANN fee = $6.13 !!!

.com нов или подновяване

нормална цена - $12.9 (кой ли купува на тези цени незнам)
цена с купон - $8.хх като изключим купоните за по $1
цена с DDC: $8.47 - Cash Back 15 % - $1.24 = $7.23 !!!

Ето го линка отново : Coupons, Promo Codes and Cash Back Savings

Забележки:
Да, Cash Back не е толкова ефективен без DDC, но е безплатно да се ползва така че защо не. За собственици на повечко домейни в GD DDC + Cash Back ще спести доста. По мои изчисления на мен около $350 на година.
Да, линковете ми тук са афф - всички до един. Ако не искате да ползвате афф линкове - знаете как става премахването на ID.
Да, не става за всичко и не работи с купони, но нали е безплатно ...
Да, има чакане на парите да се върнат - 45 дена.


Ако имате въпроси съм готов да отговарям до колкото мога - тук или на лични.
 

Горе