Google ме върна в "първи клас"

alergodil

Active Member
Казусът е следния,преди два дена сайта ми който е на около година изжеднъж изпадна от SERP.Буквално всичко се случи за около час.До този момент имах около 2000 посетители дневно от Гугъл.В момента излиза за 2-3 думи на старите си позиции.Не съм правил никакви генерални промени по сайта.Къде може да е причината.:shock:
 
От: Google ме върна в "първи клас"

onlinetv-free.com
Ето един от резултатите кадето си излизам на старото място.
google.com/search?hl=en&q=chelsea+tv+free+online&meta=&aq=f&oq=
 
От: Google ме върна в "първи клас"

Ами аз не виждам какво те е класирал освен с хоме страницата. Най вероятно си бил на добри позиции за дадени думички и сега си изпаднал. Провери каде си, може и да се върнеш след седмица две. Ако си леко назад това е по добря варянт отколкото да те няма изобщо. Така поне имаш шанс да се върнеш.
 
От: От: Google ме върна в "първи клас"

Този вид сайтове не се нуждаят от много текст.Практиката го показа.
Google ме върна в "първи клас"
Да, прав си. Нямаш нужда от текст, имаш нужда от връзки в Маунтин Вю.

Практиката показва, че си изпаднал в трета глуха, но не щеш да понапишеш по някоя друга дума, за да се вдигнеш пак в класирането. Прнебрегваш контента, а какво очакваш като съвети?
 
От: Google ме върна в "първи клас"

На мен вече няколко пъти ми се случва следното - имам празна страница в разработка, слагам и малко линкове като правя други неща (да не се връщам после), но се бавя със съдържанието и тя без съдържание само с линкове и заглавие се класира нелошо... И в момента, в който си напиша хубаво уникално съдържание резултатът временно е обратен - пада надолу в серпа за седмица примерно и тогава вече тръгва нагоре... Нещо Google сякаш е чувствителен към такива промени :)

Това разбира се не трябва да те спира да напишеш поне 100-200 думи по вътрешните страници, без съдържание не може.
 

Горе