Търся: Google Ads Специалист за поддръжка на платена реклама

ExTended

Active Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Здравейте,

Търся специалист за поддръжка на Google Ads реклама към онлайн магазин за къстъм принт тениски/артикули- акаунта започва от нулата, може да се каже, че няма активни реклами в него. По принцип съм се занимавал професионално с поддръжка на Google Ads реклами навремето, даже съм работил с 1-2 добре познати бранда, но професионално се занимавам с други неща/типове реклама и не ми е изгодно да си троша времето за работа по моя собствен хоби/страничен проект.

Трябва ми някой, на който мога да се доверя, че ще има успеха на бизнеса ми като приоритет при създаването/оптимизирането на рекламите към онлайн магазина, а не просто да се харчат пари за реклама - това и аз мога да го сглобя за 2 часа занимавка. :)

С две думи - не искам да пипам и да мисля рекламата, искам просто сметките да излизат на края на месеца и бизнеса да си генерира приходи и човека оптимизиращ нещата да работи по моя бизнес с години наред, за да може аз да се съсредоточа върху другите аспекти от бизнеса и неговото разрастване като всеобхватност.

Работата ще включва само и единствено работа по рекламите - landing page нещата са достатъчно добре направени, за да работят печелившо при добър източник на трафик, проверено е, така че просто ми трябва човек, който да докара правилните хора към сайта, за да ги конвертираме. :)

Предпочитам да работя с фрийлансъри, а не с агенция

Началния бюджет на проекта е 300-400лв. на месец за Google Ads реклама, като при доказана концепция може да се качи на 1 000 - 2 000лв.в рамките на месец-два. Дори и доста повече, стига cost per purchase да е под това, което търся. Стоковите наличности не са проблем, който би попречил на бързото увеличаване на бюджета за реклама.

Бих считал за плюс, ако човека който ми пише има опит и с Google Ads реклама в околните страни като Гърция, Румъния и т.н. околните членки на ЕС, тъй като следващата стъпка за бизнеса ще е разрастване към тези пазари.

Колкото до магазина който ще се рекламира - отговорно мога да заявя, че избора на продукти и презентацията им е в пъти по-добра от конкурентите в България.

При интерес ми пишете на лично с предложение, цена, портфолио, срокове за започване/изпълнение, информация дали имате фирма или не, всичко релевантно, което би ми помогнало да взема решение.

Поздрави!
 

Горе