Google Adsense - Всеки може да прави пари от онлайн реклама

Не. Аз добавям статии в блог на сайт, който по принцип е за услуги и който беше одобрен от адсенс преди време, но сега не го одобриха поради thin content. Явно са завишили изискванията за количество съдържание
Нищо не са завишили, искат трафик. Дори с копи/пейст, но с 20-30к. дневни посещения ще те одобрят :)

Нищо не са завишили, искат трафик. Дори с копи/пейст, но с 20-30к. дневни посещения ще те одобрят :)
ако направиш малко повече трафик те банват за дублирано съдържание, от опит ти го казвам 3 пъти досега става.
Малко повече пари да изкараш директен бан за duplicated content

А иначе при сайт с новини, където голяма част са от официални източници копи пейст има ли риск?
Копи-пейст = Duplicated content. Ако правиш малко пари, няма да ти направят проблем, ако направиш повече пари, ще ти направят проблем.
Казвам ти го от опит с 3 различни сайта.

Копи-пейст = Duplicated content. Ако правиш малко пари, няма да ти направят проблем, ако направиш повече пари, ще ти направят проблем.
Казвам ти го от опит с 3 различни сайта.
Благодаря! Малко са, защото е регионален сайт и трафика не е толкова много. Кога последно имаше проблем при тебе с дублирано съдържание и банване, акаунта ли ти баннаха или не си получи приходите само

Благодаря! Малко са, защото е регионален сайт и трафика не е толкова много. Кога последно имаше проблем при тебе с дублирано съдържание и банване, акаунта ли ти баннаха или не си получи приходите само
Преди 7 месеца беше последното.

ако направиш малко повече трафик те банват за дублирано съдържание, от опит ти го казвам 3 пъти досега става.
Малко повече пари да изкараш директен бан за duplicated content
От 15 години, че и повече имам Адсенс и нямам бан. Правил и съм по 500к дневни посещения :)

Последно редактирано:

Горе