Google Adsense - Всеки може да прави пари от онлайн реклама

Смени или Увеличи позициите на рекламите.

наистина това се явава като предпазна мярка ог бате Г. и ще е задължително за всички потребители , които искат да печелят от адсенс , лошото в случая е че при качеството на бг пощите няма да се учудя ако има едно 30-40% загубени ПИН-ове и съответно изгорели колеги :)
моя го загубиха 2 години го чакам...

Привет колеги, пуснах преди 2 седмици един нов новинарско-аналитичен сайт за одобрение от Адсенс и днес ми скапаха сутрешното кафе със следното: 1758962467509.png

Сайтът има вече по 1500-3000 дневни посещения, а за посочения период са качени над 400 статии - както уникални, така и преводни от английски и руски. Нито една не е изплагиатствана от български сайт, защото съм взел двама души като редактори. Единствено понякога редакторите използват Грок за картинки на статиите, може ли това да е проблем? Какви може да са причините? За първи път се случва да не ми одобрят сайт.

Това, че съдържанието е уникално не е гаранция, трябва и качество поне до одобрението.
Без да видим сайта, нищо не може да се каже. Какви са тези преводи от руски? Да не са някакви фейкове за войната или кликбайт? Имаш ли други реклами?

Аз имам към 15-тина одобрени сайта(с активен адсенсе), някои стари, други нови. Има такива с трафик и други с 1-2 посещения.

Истината е, че никога не съм правил промени след като отхвърлят сайт, индийците са малоумни 🙂 Един от най-силните като трафик сайтове го отхвърляха над 10 пъти, отне над година да го одобрят, понеже не дават да се апийлва веднага а трябва да се чака време( по половин месец). Там причината беше плагиатсван кънтент, а сайта е за рецепти, кой по дяволите има права върху рецепти 😁.

Няма значение причината като цяло, абсолютно НИКОГА(не прави и промени, безсмислено е), мисля че работи на затягане и разхлабване на одобренията. Пускаш за одобрение до като не мине и това е. Но се зареди с търпение.

Смешното е, че обикновенно на най-убитите сайтове става от раз за 1-2 дни 😁

Горе