Google Adsense въпрос ?

h3tr1k

Member
Здравейте,колеги имам въпрос отностно политиката на гугъл.Знам, че са забранени сайтове за възрастни.Въпроса ми е,че имам сайт които е за изображения (аматьори Български) в които не се съдържа такъв тип забранено съдържание което те са описали.
Дали ще е проблем да сложа адсенс в сайта .. ?
 
Само снимки , го броят като сайт без съдържание. Въпреки че съм виждал такива - аз не бих рискувал. Виж ако към всяка снимка има някакъв текст описателен вече е друго , но само снимки не е добре .
 
Какво имаш впредвид под аматьори? Ако имаш впредвид аматьори фотографи както каза и BurnX, трябва текстово съдържание и то не само заглавия и 1-2 изречения, а поне по 100тина думи на няколко изображения, но имай впредвид, че този тип сайтове, ако текста ти е на БГ ще имаш мнооого ниска цена на клик и изобщо може и да не си заслужава. По-добре някой попъндър да му сложиш.
 
Сложил съм му попъндър реклама от propellerads а за описанието като цяло са снимки без описание мога да дам линк да видите но не знам дали няма да е проблем да не го сметнат като реклама.
Като цяло всеки потребител може да си качи снимка в сайта дори без регистрация.Снимките са на БГ Аматьори тоест снимки от сорта на "курволяците" в фейсбук.Не е нищо кой знае какво да се брой като порнография.Именно за това питам, че имам доста посещения и кликове и ще ми дойде добре от адсенс :D
 
Тогава пробвай, както казах виждал съм сайтове дето ги ползват само с картинки. Според правилата им , без съдържание не би трябвало да се използват , но тествай щом не ти дреме за акаунта.
 
без съдържание не одобряват, но при вече стар акаунт може да блъскаш и е на късмет, имал съм блогове само са картинки които не са ги бутали с години и отчитат кликове и ги плащат
 

Горе