Google AdSense изкука, малко за помощ?

Cromwell

Member
От Google AdSense ми изпратиха имейл, че са открити "нови" нарушения, като в резултат показването на реклами е ограничено или деактивирано на страниците, на които са били намерени тези нарушения.

Веднага отидох в Центъра им за правила в АдСенс акаунта да видя за какво става дума и се хванах за главата. Дали са ми линк към статия, която от декември месец 2017 година е изтрита. На 6 декември бях получил писмо, че съм нарушил правата на DMCA и въпросната статия е изтрих. Сега обаче получавам линк към същата статия, която е изтрита.

Новото обаче е, че искат от мене да им давам насрещно уведомление до 10 дена, иначе ще ми закрият профила.

Ако не получим насрещно уведомление от Вас в рамките на десет дни, може да оттеглим одобрението за участието Ви в AdSense.

При насрещното уведомление обаче пише:

Моля, обърнете внимание: Ако съдържанието на страницата е било в нарушение в момента на получаването на първоначалното искане за премахване, насрещното ви уведомление е законово невалидно. Не изпращайте насрещно уведомление, ако съдържанието е било незаконно – дори ако вече е премахнато.

Така те си противоречат, защото хем искат насрещно уведомление, хем казват да не се изпраща такова, ако съдържанието е било незаконно и изтрито.

Какво да правя в тази ситуация? Някой изпадал ли е в нея? Благодаря предварително!
 
Как Ви е RPM тези дни, струва ми се доста слаб...
 

Горе