Google Adsense се ебава

brachi

New Member
Здравейте!

От скоро ползвам услугите на Google Adsense. Трябваше да ми изплатят 130$, но като отидох да си ги взема от Western Union се оказа, че презимето ми и фамилията ми са разменени (Мирослав Христов Минчев, а трябва да е Мирослав Минчев Христов).

Както и да е, парите бяха отново кредитирани в профила ми, но от тогава ми изписва постоянно, че плащанията ми са задържани. В полето НЕОБХОДИМИ ДЕЙСТВИЯ има само едно такова и то е ВРЪЗКА С ЕКИПА НА АДСЕНС.

След като им пиша във формата, след секунди получавам някакъв автоматичен e-mail с FAQs, според който в моя случай ме препраща към НЕОБХОДИМИ ДЕЙСТВИЯ. Там от своя страна отново единственото възможно действие е ВРЪЗКА С ЕКИПА НА АДСЕНС и така се получава един омагьосан кръг чак до края на света.

Променил съм си името, актуализирал съм си данъчната информация, и вече не знам.

КАКВО ДА НАПРАВЯ ПОДЯВОЛИТЕ?

Благодаря на всички отзовали се.

п.п Баси тъпия гугъл.
 
От: Google Adsense се ебава

Обади им се :)

Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
Телефон: +1 650-253-0000
Факс: +1 650-253-0001
 
От: Google Adsense се ебава

И аз имах такъв проблем преди време не отидох да си взема превода два месеца и го бяха върнали :). С никакъв екип няма да се свързваш само трябва от акаунта си да си пуснеш плащанията, защото като ти върнат парите и автоматично слага задържане на плащанията. От менюто дай на My account и там на payment holdings даваш едит и избираш плащане всеки месец и си ти.
 
Последно редактирано:

Горе