Google Adwords ваучери

wartin

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Предлагам ваучери за Google Adwords:

- Стойност на един ваучер: 60 лв до 15 май, след което е 45 лв (могат да бъдат заредени до тогава, а кампаниите паузирани, ако ви трябва отсрочен старт)
- Цена: 25 лв на брой
- Количества: минимум 5 броя

Пуснете ми ЛС, ако се интересувате ;)

Хубав ден на всички!
Мартин
 
От: Google Adwords ваучери

значи ако съм разбрал правилно, трябва да си купя минимум 5 ваучера за 25 кинта парчето или общо 125 лв, така ли?
 
От: Google Adwords ваучери

wartin, да разбирам ли, че могат да се активират в един и същи акаунт?
 
От: Google Adwords ваучери

Здравейте,

Да, правилно сте разбрали - цената е за количества над 5 броя. А за въпроса на Maverick ... за всеки ваучер трябва да се създаде нов акаунт, което прави сумата за реална реклама 50 лв (Google си взима 10 такса и 5 мин, докато сетнеш акаунта ;) ).

На линия съм, ако имате още въпроси.

Поздрави,
Мартин
 
От: Google Adwords ваучери

тоест 100лв. само за да си активирам акаунтите. (Google взима 20лв. за активация, 10 такса и 10 се прехвърлят във виртуалната сметка) После имам разход от 125 лв. за да си взема ваучерите от теб, следователно за инвестирани 225лв. ще получа реклама на стойност 350лв. И след това ще се надявам да не ми баннат мулти акаунтите за да мога да си използвам рекламата. (дай ми 200лв. аз ще рекламирам вместо теб в Google за 400лв. :) Не се шегувам! Даже ще гарантирам на 100% че рекламата ще бъде изпълнена!)

По-добре си ги продавай по един. Ще имаш по-голям успех.
 
От: Google Adwords ваучери

Maverick, можеш и така да го направиш, но няма да е особено изгодно ;) По-добрият вариант е:

Активираш си акаунтите безплатно! Не даваш такса, защото тези ваучери се зареждат преди нея и тя се отдържа от тях! Всеки акаунт ти се зарежда с 50 лв (вадят се 10 такса) и имаш пет сметки по 50 лв = 250 лв. За цялото удоволствие плащаш 125 лв и ... това е. Естествено, това съм го пробвал и го правя за мои сайтове - гаранция 100%, че става! Просто имам прекалено много ваучери. Излиза ти рекламата на точно 50% от цената ;)

Твоят вариант също е възможен, но ми се струва мазохистично да плащаш още пари за такса, при положение, че може да се ползва само ваучера ?!?

Поздрави,
Мартин
 
От: Google Adwords ваучери

Как става тая фатка да не плащаш такса? Би ли ми обяснил?
 
От: Google Adwords ваучери

И аз имах един безплатен за 60 лв. от тези където са ги изпратили на сума ти и народ, но ми взе 10 лв. такса и докато не вкарах още 20 лв. за активация не тръгнаха рекламите.
 
От: Google Adwords ваучери

Google има различни промоции. Не знам дали ваучерите, с които сте пробвали го позволяват. Гарантирам само за тези, които предлагам. Случая на nobrake не мога да го коментирам със 100% сигурност, защото не знам какво му се е случило и как го е направил да му се случи. Маверик, като регистрираш нов акаунт и те пита за плащане. Даваш му ръчно, после:

Таксуване > Още действия > Зареждане на промоционален код ;) Не ти иска реално плащане, а веднага ти показва 60.00 лв. След час някъде си взима таксата и рекламата ти е онлайн!

Имайте предвид, че на някои по-сатри акаунти не го позволява и няма опция "Още действия"

Когато се убедите, че има такава опция и всичко е ОК, на линия съм ;)

Поздрави,
Мартин
 
От: Google Adwords ваучери

Тези ваучери който ги изпратиха по фирмите на стойност 60лв до 15 Май могат да се заредят и ползват без въвеждане на платежна информация. Потвърждавам казаното от wartin. Регнах акаунт през друго ИП и чист браузър, като не въведох данни за карта, но въведох кода на ваучера. Уви рекламата не тръгна, но се появи баланс от 60лв. Ядосах се и зарязах акаунта. Сега след 3 дни влизам в него и гледам приспаднати 10лв за активация и рекламата си работи. Ползвайте си ваучерите смело. Вече не знам дали от гогъл могат да се усетят, че един и същи сайт се рекламира в 2-3 такива акаунта и да го баннат.
 
От: Google Adwords ваучери

С оглед на наближаването на 15.05.2010, цената на ваучерите се променя на 17.50 лв. Има още налични.

При интерес - ЛС ;)

Поздрави,
Мартин
 

Горе