Google Update ми даде Page Rank 7

Ти отдавна си навлязъл бате просто не си си мислил че е това :)

Най-простата и работеща стратегия е влизаш в различни форуми и Помагаш на някои с проблем които можеш да решиш или коментираш тема от която разбираш. Хората на които си помогнал и част от тези които четът ще кликнат на линка в подписа или на бутона сайт защото им е любопитно кои им помага. Тази стратегия работи бавно но плюсовете че си създаваш положителен имидж и се ползва се ефективно и при форуми със строги правила и нофолоу на линковете...

От друга страна Апостолов ползва негативните стратегии. Влиза и се скарва с някои, държи се грубо или върхът на сладоледа тук. В шорт търм дават по-добър резултат от описната в предният абзац но влият орицателно на имиджа и на повечето метса на които я приложиш може и да не влезеш втори път.

П.С. Това също са горила технки които се ползват освен за линкове и за трафик 6 Трика За Успешно Привличане На Линкове Към Вас
 
аз съм на един принцип давай на хората това което им трябва и ще имаш посещения , оттам и пари . Не ми върви във спаменето по форуми . Ти знаеш вече :) 3 форума посещавах и в тях пусках идеи .
 
при теб е малко по сложно бате с сайта за клипчета за блогати е по лесно че има подходяши теми за уебмастърските/ програмистки форуми е оки но за клипчетата освен да обикаляш бг форумите и като видиш тема за някакви клипчета да пускаш линк до подходящо такова друго не се сещам

П.С. Първата стратегия не е спам на ръба е но реално не натискаш да влизат някаде и спазваш правилата на форума. Помагаш и използваш функциите пълноцено - подпис ако резрешен и поле за саит. Аз избягвам да пускам нови теми и така със сигурност не прекрачвам границата.. Ако някои админ се дразни може да забрани функцията за побликуване на личен сайт или подписите но на места слагат нофолоу на личнят ти саит но както споменах статегия 1 да я наречем си работи и при тази ситуация
 
ами аз не съм обикалял никой форум да слагам линкове, всичко което правя е сайта да има актуалната добре оптимизирана информация и те като я търсят в гугъл ме намират и сами я линкват .
 
не за линкове а за посетители го правиш :) То това е същонста на горила маркетинга но че е оплетено със сеото оплетено е защото се ползва и като техника за трупане на линкове....


например даже и ние си имаме тема в офтопика хип хоп клипчета селекция 1 може да си постнеш линкове до твоят саит с твоите любими клипчета и почти никои няма да се сърди че са на твоят саит (винаги може да се намери някои да хеитърства но това са рисковете на Guerrilla Marketing-а). Предполагам в датата в бола в дира и на много други места има такива теми просто трябва да уцелиш подходящ момент и да се придържаш към тематиката..... А веднъж някои като доиде да има вероятност да изгледа и релеитед клипчетата да си потърси други да си боокмаркне саита, да го запомни, да каже на приятел...


ППС дори както в омента си говорим по тази тема с теб се води един вид герила маркетинг но от типа за линкове :) но да знаеш че нямам нищо против защото отдавна смятах да споделя неща по темата... :)
 
искал съм да направя това което казваш , но предпочитах да седна и да направя някоя екстра , която да привлече посетители .
Регистрацията във форуми , писането не е моето призвание .До преди няколко месеца не бях писал и ред във форум и не бях и следял някой форум.Смятам , че каквото и да пейстна тук било то и линк е почтенно . Един вид линк обмяна .Линк към предприемача стои на моите сайтове , които са с малко повече пр и индексирани страници .Но да пляскам тук таме линкове по други форуми не върви .Тук се познаваме и всеки почти знае , че 10те човека които ще отворят сайта ми няма да ме сгреят .
 
Мдам герила маркетинга е от малко по спорните техники но не непремено непочтена.

Може да си изцяло от светлата страна на силата или от тъмната както прави гн Апостолов (не му уобрявам техниките не мога да отрека че работят но все пак продажбите в нета не се правят само с такива техники другите също работят) - очаквам коментар от него по темата :)

DeyanMarkovski също е герила (незнам дали го прави нарочно или не но все пак е такъв ): Пуска теми в които се самоиронизира .... (Вижте ни колко сме жалки; Да пукна дано Пак се прецаках и тнт) Тои има лек навик да спами темите на другите но тук си го търпим и ще си го търпим ако не прекалява :) Ако си оправи и дизаина на саитовете туковиж приходите му се увеличили....

Освен тях тези които сме от светата страна на силата и се навъртаме наоколо сме: Аз, фколор, индарт и още поне няколко души които ползват такива техники за чуждестраннние си сайтове но не го показват в форума :) (Ако някои се чуства пропуснат или непсраведливо добавен да ми пише за корекция)

или казано с две думи да си Web Guerrilla - означава да си особена порода webmаster... (това го чух по уебмстър радио и ми хареса като реплика)

...........................

@ilianskim Това че си развиваш сайта от към функционалност в дългосрочен план със сигурност ще даде положителен резултат :)
 
Когато си реши :lol: Горе долу на всеки 3 месеца Google правят ъпгрейд на backlins и PR. До колкото знам все още тече последния такъв, така че скоро може и да имаш някакъв PR. Макар, че някъде четох, че Google искат да прехнат PR-а.
 

Горе