Guest blogging в БГ сайтове

tuger

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Здравейте,

както всички знаем Гугъл все повече иска уникално и богато съдържание. Какво ви предлагам аз:
- статия около 500 думи с уникалност около 80%
- допълнителни беклинкове към тази статия ( социалки, форумни линкове и прочие )

Какво искам от вас:
- 2 вечни конктекстуални линка (dofollow по възможност)

Нямам изискване за тематика на сайта, доколкото самият сайт не иска да публикува статии на друга тематика т.е. не гарантирам, че статията ще е във вашата ниша. Вие решавате дали ви трябва или не.
Нямам изисквания към PR - добре е, ако е PR1+, но не робувам толкова на този показател. Нямам претенции и към броя индексирани страници.

Пишете изискванията си и предложенията, както и въпроси на лично.

Благодаря предварително.

От: Guest blogging в БГ сайтове

Защо не ползваш директориите за статии? Извинявай за въпроса, просто напоследък се напълни с всякакви директории за статии и няма да е никак трудно да намериш къде да публикуваш връзката си :)

izvestni.info - 10лв статия ,пр4 , между 1000 и 2000 уникални дневни посетители,статията се публикува и в фейс страница от над 12 хиляди последователи.

Защо не ползваш директориите за статии? Извинявай за въпроса, просто напоследък се напълни с всякакви директории за статии и няма да е никак трудно да намериш къде да публикуваш връзката си :)
Директориите ще ги използвам, но guest блогването в момента е много по-добро и продуктивно. Та идеята на guest blogging-a е госта да предостави статия, за която вероятно е платил или вложил личен труд, срещу безплатно качване в чужд блог. Явно не съм се изразил достатъчно ясно в темата. Не търся платени постове. Пишете, само, ако сте съгласни с тези условия.

Благодаря за офертите все пак :)

Аха сега схванах , идеята е ти да даваш съдържание за дадения сайт , в замяна на линковете в самата статия и после ти си популяризираш статията.Ако статиите наистина не са рекламни и влизат в тематиката на известни.инфо съм готов да публикувам статиите ти.

Аха сега схванах , идеята е ти да даваш съдържание за дадения сайт , в замяна на линковете в самата статия и после ти си популяризираш статията.Ако статиите наистина не са рекламни и влизат в тематиката на известни.инфо съм готов да публикувам статиите ти.

Благодаря.

Харесва ми идеята! Ще ти пиша на лично.:)
Ако иска и някой друг да ми "гостува", да се свърже с мен.

Може да напишете тематиката на статиите които приемате и да направим един списък където може да менкаме статии.
Моя известни.инфо е пр 4 и приема светски новини,здраве и красота,жълтини,спорт,кино,

Горе