Hacknaha mi kompa

Gotovski

New Member
upi otvarqm edin template det mi e na kompa i da otvorq dr stranica i kvo hacked by neka si i nekvi omreli deca oll maiko

pak imam edna ot nai dbrata antivirusna koqto e platena ne e craknata i firewall pak tq ne hvana nishto Norton!

Sega dobre che go videh na vreme samo preinstallnah kompa da mi se iztrii datata da ne zeme mi vliza iz accountite gi eba v hackerite marcsavi

dano puknat dano
 
Нортана няма нищо общо с това. Просто си стартирал скрипт, които е получил достъп до хард-диска ти, и е можел да си прави каквото си поиска. Никой не може да му забрани защото е на локалната ти машина. Ако беше JavaScript браузера го спира по подразбиране.
 
Защо мислиш аз нямам анативирусна и нямам вируси а свалям кракове и разни такива? просто разбирам когато имам вирус и знам как да си ги чистя не е толкова сложно отколкото да се доверя на програма която мога да ти напрвя вирус и да не го хване никога :)
 
Оо и аз съм с нортон ама много ми товари компа ще си изтегля avast
 
Те на чувека са му хакнали компа и има едно нещо което признавам и съм го тествал с един мой приятел преди като се занимавах с такива работи (имал съм тъмно минало хакерство затова вече не се занимвам с тва)и хваща когато ти или някой се свързва към теб по какъвто и да е начин програмата е Kasperski Anti Hacker версия не знам защото е било преди време :lol:
 
BitDefender10 + NOD 32 = няма вируси няма нищо, ама много тежат.
за това препоръчвам само NOD 32
 
От каде мога най евтино да си взема/спечеля един лаптоп и на мен ми трябва втори комп :) ? ?
 
coolice каза:
:) втория комп ми е с линукс, но не всеки е готов да мигрира :) а windows си го ползвам заради някои софтуери....
Аз от 5 компютъра имам 3 уиндоуса и 2 линукса. Вярно е, че на Уиндоус е неудобно да се програмира, но без него не може да се живее.
 
Защо не направите нещо за 2-3 хиляди пост-а да давате лаптоп може и ефтин да е но все пак.. :)
 

Горе