Happy Predpriemach.com Hour - Фейсбук Реклама за колеги от форума

Статус
Not open for further replies.

redrum

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
23   0   0
ОФЕРТАТА ВЕЧЕ НЕ ВАЖИ

Последно редактирано:
От: Happy Predpriemach.com Hour - Фейсбук Реклама за колеги от форума

Браво, много готина промоция!

Вчера така и не ми пусна линк да видя страницата, но както и да е. Отбележи в началото, че става въпрос за БГ фен страница, за да не те питат. А и вече може ли линкове към ФБ страници или все още не ги приемаш, отбележи в началото.

Ако толкова държиш, ще ти я покажа, но не виждам какво значение има това :)

За мен има значение, защото таргета ми е строго профилиран, но така и така промоцията замина, не е важно. :)

Пак пояснявам, страницата е огромна, има всякакви хора :) А колкото до това, че промоцията е заминала - това не е така. От сегашната оферта можеш да си купиш линк на символична сума, за колкото прецениш. Ако не си склонна/склонен да отделиш няколко левчета за популяризирането на проекта си, то има голяма вероятност да се провалиш. Аз винаги съм инвестирал в проектите си, не на поразия разбира се, но няма нещо което да започне да изкарва пари, ако преди това не си вкарал пари в него.

Това е ясно, но приеми, че не искам да пускам линк към официалния представител на часовници Omega в страница "Искам моренце, щото съм с русо п....енце" - не казвам, че твоята страница е такава, но за това ти казах, че задължително трябва да знам къде ще бъде пуснат линка. Иначе похвално за промоцията и вчерашната също.

Имаш лично със страницата :)

• Like
Реакции: ivok

Би ли погледнал ЛС, което ти пратих за да кажеш линковете дали отговарят на условията за публикуване за да знам какво да предприема?
Мерси!

Страшно съм доволен от безплатния линк! повече от 1400 посещения! Купувай народе! ;)

3 линка вече са заети, остават още 5.

Аз в края на деня получих общо към 550 посещения от страницата му и 30 лайка на сайта, който шерна. Препоръчвам го!

Вдигам темата, остават два часа за приемане на заявки.

Чакам ЛС. 4 от 8 са заети, остава час и 40 минути до края на веселите часове за днес :)

За днеска удрям чертата, купени са 4 линка, ако може след това колегите да напишат какъв трафик са получили (надявам се, ще е добър).

Здрасти, от обяд се опитвам да ти кажа, че на ЛС съм ти пуснал 2 линка - просто да им хвърлиш 1 поглед и да кажеш отговаря или не на условията за да мога да си поръчам. И двата пъти ме пращаш тук да се възползвам от тази оферта, което се опитвам и да направя :)
Ясно, че с безплатната оферта настана хаос и те разбирам, но молбата ми е да ми върнеш отговор за линковете за да се включа за утре тъй като днес изпуснах нещата.
ОК? :)

Да, ок са.

Статус
Not open for further replies.

Горе