От: Happy Predpriemach.com Hour - Фейсбук Реклама за колеги от форума
Вчера така и не ми пусна линк да видя страницата, но както и да е. Отбележи в началото, че става въпрос за БГ фен страница, за да не те питат. А и вече може ли линкове към ФБ страници или все още не ги приемаш, отбележи в началото.
Пак пояснявам, страницата е огромна, има всякакви хора А колкото до това, че промоцията е заминала - това не е така. От сегашната оферта можеш да си купиш линк на символична сума, за колкото прецениш. Ако не си склонна/склонен да отделиш няколко левчета за популяризирането на проекта си, то има голяма вероятност да се провалиш. Аз винаги съм инвестирал в проектите си, не на поразия разбира се, но няма нещо което да започне да изкарва пари, ако преди това не си вкарал пари в него.
Това е ясно, но приеми, че не искам да пускам линк към официалния представител на часовници Omega в страница "Искам моренце, щото съм с русо п....енце" - не казвам, че твоята страница е такава, но за това ти казах, че задължително трябва да знам къде ще бъде пуснат линка. Иначе похвално за промоцията и вчерашната също.
Здрасти, от обяд се опитвам да ти кажа, че на ЛС съм ти пуснал 2 линка - просто да им хвърлиш 1 поглед и да кажеш отговаря или не на условията за да мога да си поръчам. И двата пъти ме пращаш тук да се възползвам от тази оферта, което се опитвам и да направя
Ясно, че с безплатната оферта настана хаос и те разбирам, но молбата ми е да ми върнеш отговор за линковете за да се включа за утре тъй като днес изпуснах нещата.
ОК?