HOSTED4.COM :: Виртуални и гейм сървъри - Качество на ниски цени

xvi_

Active Member
Всеки ИТ специалист знае какво е Виртуален сървър. Всеки, било то ръководител на компания в сектор Информационни технологии, или мениджър на онлайн проект – сайт, онлайн магазин, знае, че сървърът е точното решение за сайт, който прави по-голям трафик.

Тъй като интересът към виртуални сървъри се увеличава, конкуренцията - също решихме да споделим и наши предложения с Вас, потребителите на форум Предприемач.com.

Няколко думи за нас - Приоритет за нас остават VPS услугите, но предлагаме и GAME Hosting.
Насочени сме предимно за вътрешния пазар – за България, като имаме идея да се разраснем и да предлагаме услугите и в съседни страни като Македония, Гърция, Турция.



Какво получавате, ползвайки нашите услуги?
Възползвайки се от услугите на Hosted4 Вие получавате:
 напълно професионални услуги – професионални и отзивчиви, такива сме ние от Hosted4
 висококачествено обслужване – разполагаме с висококачествен съпорт, готов да реагира в стресови ситуации и винаги на разположение за съдействие в случай на хакерска атака, злоупотреба или проблем с дадена услуга.
 конкурентни цени – един от най-важните параметри за повечето клиенти
 24 часов съпорт, 7 дни в седмицата – защо го казваме ли? Това е много важна част от бизнесът, който предлагаме. Без съпорт ситуацията е следната, може да се направи аналог с автомобил, на който резервоарът му е празен. Е, горивото при нас е в поддръжката.
По отношение на цените, много често родните ни клиенти се притесняват, като чуят изгодна оферта. В повечето случаи си мислят, че се касае за ниско квалифицирана услуга, услуга, която просто ще загуби средствата им. Психологията на масовия потребител е, настроена така, че когато заплаща повече пари, да очаква и по-добра услуга. В нашия случай гарантираме и добри услуги, и изгодни цени.


Различните планове на виртуалните сървъри са подходящи за различни нужди. Ако ни споделите бъдещата си идея, ние ще определим кой план би отговарял най-добре за Вашият нов проект.

Стотици клиенти от цялата страна ни се довериха, опитайте и Вие – няма да сбъркате. Ние разчитаме предимно на доверието и даваме да се разбере ясно, че всеки клиент е от изключително голяма важност за нас. Обръщаме персонално внимание на всяка заявка, подхождаме индивидуално с всеки създаден инцидент.

Ако сте готови да станете наш клиент, то можете да разчитате и на най-различни начини за разплащане, от Paypal до Visa, Еконт, Пощенски запис, Биткойн, СМС разплащане и други.

Параметри и пакетни цени можете да откриете на официалния сайт http://hosted4.com/

За финал ще Ви дадем и едно предложение, а то е непременно да обърнете внимание на мненията на нашите настоящи клиенти. Въобще мненията на клиентите са един от най-важните фактори при избор на компания за Виртуални сървъри.

Това характеризира и описва най-точно компанията.
 

Горе