i-frame технология.що е то?

naskobg

Well-Known Member
проверих си аз пощата и чета някакво писмо със запитване дали искам да им ползвам услугата която предлагат а именно i-frame.
цитат на писмото:
Nobody has the technology we have as we have joined forces with the companies I mentioned before. If you're interested I'd be happy to explain what we do as well as our I-frame technology. Then we can decide if this is a good fit for both of us.

Andy Martin
(714) 453-4263

Видях им сайта (clientplacement.com) който според мене е на има няма -3 месеца и не видях нищо същестено от 2-3 тоолчета за търсене на думи.Работели съвместно с поечето известни търсачки и тн...С малко търсене в гогъл намерих и това - http://www.techvibes.com/idealbb/view2321.html
където хората казват че яко са се опарили и че повечето компании които предлагали тази услуга са СКАМ ..Става дума за 1000-5000$
и за тази сума за 6 месеца за определени думи ще са на първо място в която и известна търсачка да е чрез тази i-frame технолигия..Вече 16,5 милиона хора имало които търсили с тази i-frame технология..Стана ми странно (от линка по горе) че като четох едно от оплакванията на една жена са и обещали че думите и ще са на по предна позиция от примерно компанията FORD при положение че тя самата предлага продукти на Форд?странно..
Та кажете повече какво знаете за i-frame технлогията и въобще има ли бъдеще?
 
Аз лично не съм напълно запознат. Но знаейки какво е iframe не виждам как ще се използва за SEO. А дори и да е някакъв трик, то ще е blackhat и Google рано или късно ще го фикснат. Но най ми прилича на скам.
 

Горе