ICN се срина тотално. Някой с информация?

Явно не става въпрос за спиране на тока. В смисъл, някои идиот с багер да прекъсне кабела и да останат без ток. Става въпрос за какава вътрешна инсталация, която е здала багажа.
 
Проблемът е причинен от прекъснало захранване. След идването на тока превключването не е сработило и се е стигнало до прекъсване. Админи и собсвеници на хостинг фирми са на място и работят по възстановяване на услугите. Моля, имайте търпение. Хората правят всичко по силите си.
Колега, нито един не е загубил никаква парична стойност заради тази техническата неизправност, ама нали всички са едни такива... капацитети :)

В крайна сметка всичко работи ли вече, колко време не е имало електричество, обезщетение ще има ли ? :eek:
Иначе съм свидетел на случай - поддържан дизелов генератор, който не запали в момент, в който беше наложително и резултата - над 30 000 абоната без интернет... Яко, а? :confused:
 
Последно редактирано:
Имам пуснати кампании във фейсбук и гугъл. Посетителите не могат да заредят сайта, но аз плащам за кампаниите. Губя ли парична стойност ?
Много лично приемаш нещата. Говорим за стойности ;)
 
Последно редактирано:
Баси, котката на админите се спънe в щепсела и айде, половин България остава без web...
Случват се и такива неща.
Цените за директна свързаност или пък колокация не са никак ниски, за това и малко фирми се задържат - иначе казано, тези, които виждаме в момента.

Не знам как стоят нещата в телепойнт, но който каквато и услуга да ползва - да си пожелаем безаварийна година! :)
 

Горе