insert.bg - Безплатна интернет реклама

biaaro

Well-Known Member
Някой нещо за тази програма? Току що ме спамнаха през контакт формата на единия от сайтовете ми. Нямаше да им обърна внимание, но сайта им изглежда добре. Изглеждат сериозни. Не ми се ще да ги проучвам сега ... някой ако знае нещо да сподели.

Оставам линка активен, за да видят и се включат.

www.insert.bg
 
Последно редактирано:
От: insert.bg - Безплатна интернет реклама

Сайта наистиан изглежда много добре , смятам да ги пробвам.
 
От: insert.bg - Безплатна интернет реклама

Разбрах за ИНСЪРТ.бг скоро и доста се двоумях дали да се включа.
Бях скептичен със сигурност най - вече заради обещанията и безплатното включване. Въпреки това реших да включа два от сайтовете си
За 12 дни участие в системата вече имам близо 1000 точки за реклама. За показани от сайтовете ми общо 156 762 линка към други сайтове, моите RSS връзки са показани 3 235 870 пъти. Изглежда, че има полза от системата, поне засега. Интересно ми е как ще се развива. Като гледам, броя на сайтовете все още е незначителен, но ми се струва, че може и да "избият рибата". Днес като търсих инфо в гугъл ми направи впечатление, че е доста оскъдно. Излиза единствено сайта и темата тук. Ще ми бъде полезно, ако някой има повече наблюдения и сподели това тук.
 
От: insert.bg - Безплатна интернет реклама

Сайтът им наистина е много свежарски, постарали са се доста.
 
От: insert.bg - Безплатна интернет реклама

Може би някой от рекламиращите тролове с по няколко поста във форума ще могат да обаснят каква изобщо е идеята на проекта? Споделяне на трафик? Разбрах, че се въртят някакви линкове, но каква полза от тях? Какъв е CTR? Изобщо въртят се едни големи числа, неясно какво означават.
 
От: insert.bg - Безплатна интернет реклама

И аз мисля да ги пробвам с един сайт. Иначе ми изглеждат сериозни, веднага отговарят на мейлите.
 

Горе