Instagram и малко повече за добавянето на фенове там

Maji92

Active Member
Здравейте!

На скоро публикувах нова услуга която е за добавяне на фенове, но чух от много хора ( ооо ама те не са натурални и не стават ), та реших да ви направя едно безплатно " Know How " защото доста хора не са много добре запознати с тази социална мрежа понеже все пак не е Facebook и не всеки Българин има профил там пък какво да правим там като няма Българи и не може да се оправяме с чужденците.

Има два начина за събиране на фенове в тази мрежа :

Платен и натурален :

Платен ще дефинираме всичко за което вие плащате ( дали ще е пари или услуга [ по-надолу ще обясня за това ] )
  • Сайтове за размяна на лайкове. Те са един от начините за добавяне на хора ( плащате на някой да ви ги добави ) или за набавяне ( услуга лайк за лайк ) но има доста голям процент отпадане и не много от тях са реални но все пак мислете за потребителя който искате да ви хареса профила, а не за това дали вие знаете, че първите ви 20 000 лайка са фалшиви!

  • Социални панели ( дитректно плащане ). Влизате зареждате си пари и си поръчвате каквото желаете ! Лайковето почти всичките са фалшиви но все пак при повечето доставчици количеството спаде е много малко!
  • Така наречените шоутове. Това е НАЙ-СКЪПИЯТ НАЧИН ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ФЕНОВЕ но пък всичките ще са натурални. Цените започват от 5$ до 500$ но няма гарантирани резултати!. Това може да бъде взето и безплатно ако си размените шаут с някой друг. Тук също има отпадане но не чак толкова колкото при другите платени методи!

Натурални са тези който ви намират сами
  • Това са тези който са вашият таргет, те ви намират от приятели или хаштагове. Набсавят се много бавно и славно със следене и лайкване и коментиране с дни по снимки или къртовски труд защото нищо хубаво не идва ей така от небето.


Извод ако искате малко по-бързо да започнете и да изглевждате по-добре в учите на бъдещите ви фенове може да инвестирате малко пари в харесвания на снимките и допълнително мякой друг фен.
Или да започнете от 0 followers 0 following и да се трудите и получавате по 10-20 до 100 на ден в началото.

Та ако някой иска нещо да добави да каже и ще го добавя :)



ПС: Както казва един от преподавателите ми по икономика " Не е моя работа да имам прерфектен правопис ", за който ще се заяжда :)
 
От: Instagram и малко повече за добавянето на фенове там

Има и платена реклама в Инстаграм, която мисля че се настройва от свързания профил във Фейсбук. Нещо повече да знаеш за това? Напоследък виждам някои онлайн магазини си плащат за такава реклама.
 
От: Instagram и малко повече за добавянето на фенове там

Да, има платена реклама но не намерих как да я активирам. Но не ми е и трябвало но мога да го намеря срещу някаква сума ;)
 
От: Instagram и малко повече за добавянето на фенове там

Shoutouts не вършат почти никаква работа, освен ако не са от големи профили с Big Engagement. Над 1k likes за снимка.
В момента най-добрият метод е Instagram Mentions, където 100 профила започват да споменават други акаунти под твоя пост Коментар 1: @акаунт1 @акаунт2 @акаунт3 , Коментар 2 @акаунт4 @акаунт5 @акаунт6 и т.н има си ботове, които Scrape-ват всички тези Instagram usernames според тагове и започват да ги mention-ват под вашия пост. Малко тъпо го обясних, но може да прочетете повече в Google. Търсете за "Instagram Mention Service" и ще разберете за какво иде реч.
Има и друга опция. Купувате си FollowLiker и автоматизирате всичко. Скъп е, но си върши перфектно работата.
 

Горе