Ivet.bg не поръчвайте..

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
незнам кой е собственик на тази фирмичка , но си изразявам мнението за да предпазя и други..
влизам в сайта харесвам си 1 панталон пише че е наличен и че доставката е 24 часа.. окей поръчвам аз петък 30 юли.. и се радвам че ще имам панталона който ми трябваше за едно празненство на 7 август. чаакам чакам.. и минава си времето.. стана сряда 4 август още няма панталон.. няма информация няма нищо.. звъня на телефоните там ми казват на автоматично заради вируса телефоните работели до 1 часа.. ахаха какво им пречи вируса да работят до 6 часа незнам.. както и да е.. звъня им в 9 часа , звъня в 10 часа, звъня 11 часа няма никой... този телефон не се вдига.. пиша в фейсбук, пиша в инстаграм .. никой не отговаря.. петък на 6 им пиша емайл ще се изпратили панталона че ми трябва за 7.. и те на 7 ми отговарят че панталона не е наличен и че няма да ми изпълнят поръчката..

как се държат тези фирмички , как печелят незнам... може ли да нямаш никаква връзка.. като нямат стоката да не си ги качват в сайта..
 
Здравейте, Мустафа.

В крайна сметка, успяхте ли да намерите друг панталаон за празненството? Колко сте висок? Може ли да видим харесаният от Вас модел в сайта на доставчика?
 
Не виждам много смисъл да се чака до петък.. Защо този един месец почивка/отпуска, да не започне и от сега
 
Е те щото е почти 50% "намален" за това го нямат в наличност.. :) Тва от тия най-глупавите маркетингови номера. А да видиш за 50лв как ще го проимат ;)
 
Здравейте, Мустафа. Не ми отговорихте. Успяхте ли да намерите друг панталаон за празненството?
 
Здравейте, Мустафа. Не ми отговорихте. Успяхте ли да намерите друг панталаон за празненството?
Едва ли е отишъл по кюспети.
 
За пръв път виждам крайния търговец да разделя доставката на "доставка" и "такса наложен платеж".. Пак някакви маркетингови глупости, уж тънка доставката (оборотен търговец), а тя пак си е 4лв..
 
Някои като Фешъндейс го ползват за стимулиране на плащанията с карти.
 

Горе