Links.bg - безплатен линк каталог

izruda

New Member
Здасти.
Накоро попаднах на links.bg - безплатен линк каталог. Можете напълно безплатно да си добавяте линкове в съществуващите категории. Също така можете да създавате свои собствени категории и да им бъдете администратор. Надявам се да ви е полезен.
 
От: Links.bg - безплатен линк каталог

И аз така мисля. Имат интересна оферта за администратори. Може да си създадеш категория и за всяка категория на която си администратор да си сложиш ВИП линк. Също така ако администрираш повече категории може и банер да си слагаш из собствените ти категории.
 
От: Links.bg - безплатен линк каталог

Полезен е! Аз използвам категорията им за климатици и съм изключително доволен. Ако премина в друга ниша, със сигурност ще ги използвам и за нея.
 
От: Links.bg - безплатен линк каталог

Сайтът е нов, но като гледам скоростта с която се развива мисля, че ще стане доста актуален. Дано да съм прав. Също така дава възможност за платена реклама като цените не са кой знае колко високи. Особенно на предлаганите вип линкове.
 
Хайде спрете се вече, стана доста глупаво.
 
От: Links.bg - безплатен линк каталог

Сигурно съвсем случайно ти е попаднала вътрешна информация и за цените за вип линкове, цени за банери и др. екстри :)
 
От: Links.bg - безплатен линк каталог

Имат си ценова листа хората. А моя сайт си е в подписа ми. Никого не карам да вярва. Аз ги ползвам като си направих категории и ми сложиха вип линкове в категориите на които съм администратор. Това исках да препоръчам. Ако някои иска линк може да си създаде категория и да и стане администратор. Отнема 20 мин да си направиш една що годе свястрха категория.
Пък и никого не съм карал насила да влиза, чете или да прави каквото и да било.
 
От: Links.bg - безплатен линк каталог

ккккккккккккккккккккккккккккккк
 
Последно редактирано:
От: Links.bg - безплатен линк каталог

Защо трябва да се правиш на паднал от небето, като можеше просто да направиш едно ревю на сайта, да си пуснеш линка (с анкър текст) и да кажеш "Колеги, дано ви е полезен" ... А ти ни разиграваш някакви сценки :)
 
От: Links.bg - безплатен линк каталог

Няма какво повече да коментирам. Има who.is може да видиш на кого и от кога е сайта. Само незнам защо след като някои напише нещо в тоя форум всички се опитват да се нахвърлят отгоре му и да го обвинят в нещо. Ако беше мой сайта щях да пиша и да искам съвети. Помъчих се да бъда полезен за което май вече съжалявам. Успех на всички. Които смятат че съм бил полезен - ок, на които не и ме обвиняват в квото и да било мога да се извиня и да им кажа, че с тази злоба и агресия до никъде няма да стигнат. Но всеки сам избира за себе си.

P.S. След като не ви харесва това което съм написал не го четете и не го ползвайте. Мисля, че основната идея на форумите е тая. Ако ти хареса нещо ползваш, ако ли не - не четеш. За кво се хабите да оплювате всеки които напише нещо различно от вашето мнение? Както и да е. Успех на всички.
 
От: Links.bg - безплатен линк каталог

Просто си нямаш и хал хабер що е то маркетинг
 
От: Links.bg - безплатен линк каталог

Ортак на webvarna.bg или там както беше фирмата дето го държи - човека им бачка като data entry.
 
От: Links.bg - безплатен линк каталог

Само за социологично проучване. Дали ако напиша нещо гус-ин AlanFort пак ще се разбърза да ме плюе или не. Не съм писал квото и да е и той просто млъкна. Може би просто човека го кефи да му се чува и зачита мнението. Кво да се прави болни за слава колкото искаш. ВИЕ сте гус-ин AlanFort. Чакам поредната доза помия по мой адрес. БЪЛГАРИН кво да го правиш. Някои ден ще израсте. Много ми е интерестно защо в чужди форуми не съм видял един като него. Може би просто не толерират ....... да се правят на господ. Но все пак това е български форум. Няма как.
 
От: Links.bg - безплатен линк каталог

Моля те млъкни, че всеки който може да използва гугъл може да направи точно за 1 минута връзката между фирмата дето държи сайта и твойта особа. Изруд ли си, уруд ли си , не струва. А пък това, че си ортаче на въпросната фирма и си дата ентри е напълно вярно, но освен това ти плащат да пишеш мнения и да си професионален тролер по българските форуми.
 

Горе