От: Mнение за този сайт
Моля Ви изкажете мнение за сайта accounting-consult.com.Как Ви се струва като дизайн,функционалност и т.н.
Ами не мога да повярвам, че го казвам ама ми харесва (тва не се е случвало от доста време насам да го кажа). Но все пак има какво да се иска и то по моите виждания е следното:
1. Снимките са големички, оптимизирайте ги.
2. Ако се кефите на валидацията колкото мен, оправете грешките за да я минава спокойно
3. Поработете над тайтълите, много са семпли. Може да се понаправят по-добре
4. Мета дискрипшън и кейуърдс липсват, за сметка на това има 1001 глупости, които са излишни.
5. Стига с тези таблици. Живеем в 2009та година
6. Оправете футъра, тези бледите черти седят малко грозно, но идеята е добра.
7. Страницата с контактите - тоя сив бакграунд ако мога да го определя като такъв определено нещо не струва. Каква е идеята на преливката, не мога да разбера точно.
8. Не карайте потребителите да кликат за да видят къде ви се намира офиса - измислете как да сложите картата в страницата за контакти.
9. В началната страница отваряте кавички и никъде после не ги затваряте...
10. Под тайтъла на началната страница трябва да е независим, а не част от основния текст, поне по мое мнение. Объркващо е някак. Отделно че шрифта който е избран за него като големина кара потребителя да не го чете. Поне при мен беше такъв ефекта
11. Направете потребителски тестове на вече завършената страница
Като изключим тези детайли е супер. В общи линии са дребни детайли, но ако гоните съвършенството ще трябва да ги оправите.
За консултация на час вземам 50 евро, да казвам ли пейпал, epay, банкова сметка? :lol: