MDS - Списък със сайтове за гeст блогинг

sixking

Well-Known Member
Значи, видях подобна тема на колегата, писах там за развалените линкове - никой нищо не направи. Затова реших да си пусна моя тема.

Ето линкът - MDS - това са сайтове на колеги тук от форума, ще се радвам, ако някой желае да му бъде добавен и неговият сайт. Това не са беклинкове както виждате, а просто списък. На мен например ми е малко досадно, когато започна нов проект и да се налага да пиша на 100 човека - аве, едни сайтове даваше за гест блогинг.

Защо не са по възходящ ред - защото ниските сайтове ще останат долу, а на някой може да му трябва. Това което искам да кажа е, напрегнете се малко да гледате повече и да видите и няколко различни сайта, може да ви потрябват.

Очаквам предложения на ЛС или тук.
 
От: MDS - Списък със сайтове за гeст блогинг

Начинанието е хубаво, искам само да вметна относно сайта, че това едва ли е най-правилния начин за nav меню
06b0dc3b42441cdb1301aa4e2b42e406.png

И като цяло си личи отдалече, по-добре го фиксни. Също и пагинацията цветовете на value-то са същите като бекграунда и не се виждат освен когато са ховернати.
 
От: MDS - Списък със сайтове за гeст блогинг

По мнението на колегата #ReminD --- този сайт толкова прах има по него, че е по-добре нова система и изцяло наново. Това ще ми е много време и в момента нямам намерение да се занимавам. Сега работи на joomla чиято система просто съм отвикнал да ползвам.

До всички колеги, които имат ЖЕЛАНИЕ да се включват в списъка. Моля ви, когато ми пращате нещо, не ми давайте едни голи линкове и смайлита!
Опишете нужната информация, която има в публикацията, не мисля че е голям проблем.
 
От: MDS - Списък със сайтове за гeст блогинг

Нещо спряха постъпленията. Никой ли не желае безплатна реклама?
 

Горе