Пробвах го вече, но и там има сбозване.Пусни го през някой editing модел да ги оправи тия бледите пиксели. Например Нано Банана Про или тоя новия на Опен AI. Който и да е би трябвало да свърши работи - просто тия двата се водят топ по прецизност.

Никак не е леко направо са си два цвята.Пробвах го вече, но и там има сбозване.
Виж файлът 36647
има леко разминаване в цвета на таа мечка
По ме гложди къде да Ф е проблема, едва ли в промта, щото буквално пробвах и на тия от тубата, при тях всичко е ок, при мен си го има това изсветляване.

Никак не е леко направо са си два цвята.

И аз се подлъгвам поянкога особено ако вече съм разяснил в началот на първия потм някави неща и ей така пуска нещо да добави и става мазало. Трябва му обясняваш като на 2-3 годишно. Понякога супер буквално действат ИИ-тата
Идеята ми беше да наблъскам набързо patterните дето иска жената и да приключа, а от снощи се занимавам с тях...
Тоя НаМайнатаСи, много прехвален... Давам му снимка за референция и му казвам без панделките...
Виж файлът 36649
той ми вади това...
Виж файлът 36650
качеството даже няма да коментирам![]()
Ситуацията в Джърнито е все едно обяснявам на НийдЕС-то и очаквам да върне каквото сметне за добре. Същия UXИ аз се подлъгвам поянкога особено ако вече съм разяснил в началот на първия потм някави неща и ей така пуска нещо да добави и става мазало. Трябва му обясняваш като на 2-3 годишно. Понякога супер буквално действат ИИ-тата
Недей му вдига акциите,че ще си помисли колко е умен.Ситуацията в Джърнито е все едно обяснявам на НийдЕС-то и очаквам да върне каквото сметне за добре. Същия UX