Midjourney повтарящ се десен - pattern

NovaPS

Well-Known Member
Явно на повечето ИИ, pattern не им е силата, та реших да пробвам НаМайнатаСи (midjorney), щото голямо хвалене у тубата.

Слагам заветното --tale.., обаче добавя един лек фейд в края на генерираното изображение, което в последствие изглежда така:

1781966703958.png

Некви идеи?

Пусни го през някой editing модел да ги оправи тия бледите пиксели. Например Нано Банана Про или тоя новия на Опен AI. Който и да е би трябвало да свърши работи - просто тия двата се водят топ по прецизност.

Пусни го през някой editing модел да ги оправи тия бледите пиксели. Например Нано Банана Про или тоя новия на Опен AI. Който и да е би трябвало да свърши работи - просто тия двата се водят топ по прецизност.
Пробвах го вече, но и там има сбозване.

1781967724912.png

има леко разминаване в цвета на таа мечка :)

По ме гложди къде да Ф е проблема, едва ли в промта, щото буквално пробвах и на тия от тубата, при тях всичко е ок, при мен си го има това изсветляване.

Ха, реших да сменя от 8.1, на 7 и сякаш там го няма този проблем.

Пробвах го вече, но и там има сбозване.

Виж файлът 36647

има леко разминаване в цвета на таа мечка :)

По ме гложди къде да Ф е проблема, едва ли в промта, щото буквално пробвах и на тия от тубата, при тях всичко е ок, при мен си го има това изсветляване.
Никак не е леко направо са си два цвята.

ChatGPT Image 20.06.2026 г., 16_21_55.png

Никак не е леко направо са си два цвята.
:D

Идеята ми беше да наблъскам набързо patterните дето иска жената и да приключа, а от снощи се занимавам с тях... :D
Тоя НаМайнатаСи, много прехвален :D... Давам му снимка за референция и му казвам без панделките...

1781969493872.png

той ми вади това...
1781969524489.png

качеството даже няма да коментирам :D

Иначе, проблема явно е от версията, при 7 няма такива ленти..

:D

Идеята ми беше да наблъскам набързо patterните дето иска жената и да приключа, а от снощи се занимавам с тях... :D
Тоя НаМайнатаСи, много прехвален :D... Давам му снимка за референция и му казвам без панделките...

Виж файлът 36649

той ми вади това...
Виж файлът 36650

качеството даже няма да коментирам :D
И аз се подлъгвам поянкога особено ако вече съм разяснил в началот на първия потм някави неща и ей така пуска нещо да добави и става мазало. Трябва му обясняваш като на 2-3 годишно. Понякога супер буквално действат ИИ-тата

И аз се подлъгвам поянкога особено ако вече съм разяснил в началот на първия потм някави неща и ей така пуска нещо да добави и става мазало. Трябва му обясняваш като на 2-3 годишно. Понякога супер буквално действат ИИ-тата
Ситуацията в Джърнито е все едно обяснявам на НийдЕС-то и очаквам да върне каквото сметне за добре. Същия UX

Ситуацията в Джърнито е все едно обяснявам на НийдЕС-то и очаквам да върне каквото сметне за добре. Същия UX
Недей му вдига акциите,че ще си помисли колко е умен.

Горе