Mircoinvest малко помощ ?

trixi

Member
Здравейте ,

някои които е работил със mircoinvest склад ако може да ми помогне имам доста артикули които не искам да трия , а просто да ги скрия тъй като се ползват от време на време при справки изобщо да не се показват някаква идея как ?
 
От: Mircoinvest малко помощ ?

Има си справки примерно да ти показва артиколи над 0 броя да речем има всякакви. Все пак пиши във форума на Микроинвест. Уникални пичове са за тях няма делник няма празник. Отговарят доста бързо :)
 
От: Mircoinvest малко помощ ?

Видях това да показва над 0 но когато правя справки за количества имам над 800 празни артикула искам да ги махна тях когато получа отново да ги пусна , а не искам да ги трия тъй като понякои път ми се налага да гледам за стари месеци продажбите им.
 
От: Mircoinvest малко помощ ?

Имаше някаква опция след добавяне - "Този продукт се използва, показва се преди другите" дето трябваше да се чекне за да може да се работи с продукта. Прегледай другите опции дали няма да ти свършат работа. НЕ знам обаче дали се отнася и за справките това- нямам в момента достъп до ПЦ с инсталиран техен софт. Преди влизаше Иво Мирчев тук във форума, но май скоро не се е появявал. Най- добре драсни им във форума или се обади на локалния дилър от който е закупен софта. Само настоявай повече на телефона ако никой не вдига, ако си някъде покрай морето, че като започне сезона и става лудница при тях покрай сезонните обекти които отварят по курортите.
 
От: Mircoinvest малко помощ ?

Съпорта им е добър ама ако някой ти вдигне телефона - винаги съм се чудил защо не назначат още няколко човека за съпорт - случвало ми се е при преинсталация на техен продукт да звъня с часове да ми го активират и никой не вдига.

Със склада не съм работил отдавна но си спомням че имаше опция да посочиш кои продукти се използват често и ти се показват най отгоре
 

Горе