Продава се: mobimag.bg + 12 000 аксеасоара за мобилни телефони

Firefly

Well-Known Member
Рейтинг - 90.5%
19   2   0
Продава се сайтът mobimag.bg заедно с 12 000 аксесоара за мобилни телефони - калъфчета и протектори предимно. Сайтът е работещ и напълно функциониращ. В него не са качени всичките аксесоари, които се предлагат.

За подробна информация какво за кои модели има, ще изпратя таблица.

Аксесоарите се продават на едро. За заинтересовани на лично или в темата.

Screenshot_1.jpg
 
Какво му искаш като цена? Продуктите на какъв принцип работят? Има ли начин бързо и лесно вместо да излизат калъфи за Lenovo etc да излизат първо тези за Galaxy S8 , LG G6 и т.н., по-новите модели?
 
Подредбата може да е всякаква. Продуктите са налични и ги продавам на едро, вие може да си ги вкарате всичките в магазина и да се продават както във всеки нормален онлайн магазин.
 
Системата на сайта е Wordpress, магазинът не е популяризиран, но прави от време на време продажби. С малко реклама и наличната стока може да задвижите собствен бизнес.
 
Цената е 80ст на калъф. Иначе сайта само отделно е 300лв. Посещения и оборот не говорим, не е популяризиран защото има много некачена стока. Иначе прави по едно две поръчки седмично от случайни влизания най вероятно.
 
Здравейте, имам интерес може ли да ни изпратите таблицата и цена за всичко по Email.

Поздрави
 
Здрасти,
интересът ми е съвсем реален, но преди това искам да знам защо се продава. Т.е., защо се продава отново - доколкото помня, ти го продаде веднъж?
 
Ами човека който го искаше изчезна някъде безследно :) иначе го продаваме защото по принцип движим физически магазин но се оказва че съвсем нямаме време да развиваме и онлайн на този етап а имаме доста стока
 
Това е, щото тогава не ми признахте бид-а :D:D и нечестно онзи пич спечели сделката.
А сега сериозно - можеш ли малко повече информация да дадеш - доколкото знам до тук - цената на сайта е 200 лв., и към него има някакво количество калъфчета. Има ли отношения с доставчици например?
 
Имаш лично
 
Последно редактирано:

Горе