Продава се: myplanet.bg

xligon

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продавам сайта myplanet.bg . Един проект, който започнахме в края на 2008 година, но не го поддържаме в последните 3 години. Все още се ползва активно от туристически агенции, които пускат оферти в него. Има около 2700 регистрирани потребители в него, от които 700 са туристически фирми и хотели. Трафика към момента е около 6 500 уникални посещения месечно и 14 000 импресии. PR на сайта е 3. Съдържанието е уникално, писано от нас, включително и всички снимки на него, които са със закупени права. Написан е целия, не използва готова система, също и дизайна, логото са правени по поръчка. Хоства се в Суперхостинг.
Приходите към момента са доста скромни - около 25 евро на месец, но когато го поддържахме трафика беше доста повече, а и имаше директни приходи от рекламодатели.

За повече информация ми пишете на лично.
 
Последно редактирано:
Определихме цена от 500 лв за целия проект. Може да си ги възвърнете само за година от адсенс, а ако го раздвижите за по-малко от няколко месеца. Към него върви и facebook страница, която към момента е около 3800 фена - https://www.facebook.com/myplanet.bg/
 
Бая сте го зарязали проекта, не виждам никакви нови оферти там
Да, написал съм, че сайта не се поддържа в последните 2-3 години, но въпреки това си има активни агенции, които качват постоянно оферти. Регистрират се нови всеки месец.
 

Горе