NERD SEO - Около 40 линка на цената на едно кафе

kamentk

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
59   0   0
Здравейте, минавах едни списъци с английски форуми тези дни и имам към момента около 40 поста във форуми, които ще са ми непотребни. Реших все пак да ги предоставя на някой който има нужда от около 40 слаби линка. Цената е 2 лв за линк във всички постове. Няма да слагам анкори на линковете! Също така не гарантирам, че линковете няма да бъдат изтрити веднага след добавянето им! То за това и цената е такава. Слагам колкото линкове мога във едно мнение. Ако дадете 2 линка цената е 3 лв за двата. Приятен и успешен ден.

Единственото което ми трябва е линка който икате да добавя към мненията. Плащане - epay, предварително. След добавянето получавате списък на мненията с линковете ви вътре.

От: NERD SEO - Около 40 линка на цената на едно кафе

НОВА ОФЕРТА: левче - кефче. Всеки линк срещу скромната сума от 1 лев. Не забравяйте че това са близо 40 линка в ЕН форуми, за които при нормални условия бих ви взел близо 4 лв. До края на деня форумите могат да станат и още, но може и да прекратя предлагането на услугата. Отстъпка за количество - 3 линка - 2,50лв.

Линкове вече има във постовете. Ако има нови ще пиша отново.

На каква тематика са ? pr рейтинги, гарантирай че ще останат линковете или ако ги изтрият ще добавиш нови на тяхно място, dofollow, nofolow ? ... така не ми звучи добре офертата...

На каква тематика са ? pr рейтинги, гарантирай че ще останат линковете или ако ги изтрият ще добавиш нови на тяхно място, dofollow, nofolow ? ... така не ми звучи добре офертата...

звучат и повече кафетата :D

В стила на колегата по-горе, не на кафе ами и на тройка кебапчета, че и с гарнитура отива, да не казвам и бира към тях :)

dofollow са линковете. ПР от 4 до 6, поне според списъка. Тематиката е всякаква.

За тази цена толкова. Имам и друга тема в която предлагам по-качествена услуга, разбира се на съответните цени.

За сумата в която тук получаваш 4 линка в пост там получаваш 1.

Нова вълна мнения. 30 поста във различни dofollow английски форуми. Цената е 1 лев на линк. Ще добавя в мнения по до 4 линка. Ако някой поръча 3 или повечеще оставя само неговите. Условията от първия пост важат и тук. Ако някой иска да пише на ЛС да се разберем допълнително.

Нова вълна мнения. 30 поста във различни dofollow английски форуми. Цената е 1 лев на линк. Ще добавя в мнения по до 4 линка. Ако някой поръча 3 или повечеще оставя само неговите. Условията от първия пост важат и тук. Ако някой иска да пише на ЛС да се разберем допълнително.

Има място за още 1-2 линка. Пишете ако имате интерес.

Горе