news7.eu

Weblion

Active Member
Рейтинг - 100%
36   0   0
Продава се сайт news7.eu :wink:

Сайтът няма почти никакви посещения. Мисля, че ако се развива правилно, има хляб в него. Лично аз нямам никакво време, за да го развивам и затова го продавам. Началната цена е 150 лева, а минималната стъпка е 10 лв. В него има 20 статии, които са уникални. Те са с дължина около 300 думи. Шаблонът е купуван, а не е безплатен. Има много функции и лесно може да се настройва. Ако някои има още въпроси, може да пише ЛС. :neutral:

За контакти:

Скайп - nikol89_
Е-майл - nikol89_@abv (dot) bg

От: news7.eu

Щом може да се развива правилно и мислиш, че ще има доходи от него защо не си наемеш фрийлансер да го обработва от време на време. Не казвам нищо лошо, просто ако си имала намерение да е проект с доходи и бъдеще може да се случи при повече желание ... това с "времето" ми е много познато ;)

Щом може да се развива правилно и мислиш, че ще има доходи от него защо не си наемеш фрийлансер да го обработва от време на време. Не казвам нищо лошо, просто ако си имала намерение да е проект с доходи и бъдеще може да се случи при повече желание ... това с "времето" ми е много познато ;)

Защото е поредния "проект" с голям потенциал (разбирай купен домейн и платени 20 статии за 20 лв. примерно) и бърза печалба от 100 лв. (начална цена 150 лв. все пак). Иначе успех с аукциона (според мен ще ти е нужен).

dertre - то няма лошо и такъв бизнес модел го има, аз също съм правил в редица ниши такива сайтове, когато знам, че има хора, които пряко ги засягат такива теми и имат бизнес в близка / същата ниша и знам, че мога да и взема пари.

Само домейна не ми харесва, аз видя ли .eu и бягам далече. Сложи му 1 ком и пробвай пак да го продадеш, и винаги обяснявай цената в долари / евро - изглежда по-малка :twisted:

Защото е поредния "проект" с голям потенциал (разбирай купен домейн и платени 20 статии за 20 лв. примерно) и бърза печалба от 100 лв. (начална цена 150 лв. все пак). Иначе успех с аукциона (според мен ще ти е нужен).
:lol: :cry: :lol:

Извинявай, но какъв ти е проблема? Статиите са писани от мен, така че не са купени на килограм! Сайтът вече е продаден, така че щом нямаш никаква друга работа, можеш да си чешеш езика, колкото искаш...! 8)

Защото нямам никакво време, а също така и финанси, за да го развивам. 8)

dertre - то няма лошо и такъв бизнес модел го има, аз също съм правил в редица ниши такива сайтове, когато знам, че има хора, които пряко ги засягат такива теми и имат бизнес в близка / същата ниша и знам, че мога да и взема пари.

Само домейна не ми харесва, аз видя ли .eu и бягам далече. Сложи му 1 ком и пробвай пак да го продадеш, и винаги обяснявай цената в долари / евро - изглежда по-малка :twisted:

Мерси за съвета. :wink:

Кога успя да го продадеш

Както споменах, сайта има потенциал, въпреки упреците на другите потребители. Затова се продаде бързо. :) Лек ден от мен и повече усмивки. :wink:

Силно се съмнявам. Ако все пак си го продала честито ...

Силно се съмнявам. Ако все пак си го продала честито ...

Аз не съм тук, за да ти го доказвам, но дори преди малко имах ново съобщение, защото и друг потребител го искаше. Не знам името на човека в сайта, тъй като се свързаха с мен в скайп.

Искам още да добавя, защото темата много се завъртя и поради коментарите, че обявената цена е била висока за такъв "проект", давам линк към шаблона и скрийншот, че съм го закупила. Само той струва 45 долара! На скрийншота се виждат част от моите покупки, които съм правила в сайта.

http://themeforest.net/item/sahifa-responsive-wordpress-newsmagazineblog/2819356

5837181q.png

Последно редактирано:
  • Like
Реакции: Sky

Горе