Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Абе тук един любезен продавач дава "гаранции".

Обявата е, че ще направи 4 мои публикации свежи. Няма нищо лошо в това. Проблемът е, че гарантира, че статиите ще станат свежи. Какво се случва ако не изпълни поетите гаранции. В смисъл има ли някаква защита като във фивъра - оплакване, диспути и възстановяване на сумата на купувача?

http://www.nmarket.bg/cgi-bin/main.pl?_state=OfferDetails&ID=3023
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Това може да се гарантира, поне на този етап. Вече зависи продавача дали е коректен...
 
Той въпросът е по-скоро принципен отколкото до конкретния продавач. Една модерация или опция за диспути винаги действа успокояващо на клиентите и дисциплиниращо на продавачите т.е. си е по-добре за сайта като цяло.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

BullBlogger, да има опция за диспути (оплаквания). Това е ако не могат потребителите да се разберат по между си.
 
От: От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Ако имам излишни 10 лева сега, бих си взел два фиша от тотото. С надеждата да спечеля, разбира се.
Ще си хвърлиш парите на вятъра :)
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Каква криза? Те на хората пари не им трябват!
Не съм и очаквал такова развитие! За последните няколко дни получавам оплаквания от купувачи, направили поръчки в сайта Nmarket.bg, че по поръчките им не се работи. Проверявам потребителите и виждам, че повечето са си верифицирали мейла и получават известия. Следователно не ми остава нищо друго освен аз да им направя поръчките. Което е добре дошло за мен. Аз пари не отказвам, след като мога да направя услугата вместо тях. Обаче да ми ревете, че нямате пари и, че искате да правите пари по интернет. След което аз да ви доставя клиенти на тепсия, а вие да не правите нищо. Това вече е безобразие! Пиша тук, защото предполагам, че част от потребителите са от форума. Ако се усетят и решат, че все пак пари не са им излишни, нека да се включат, ако не здраве да е!
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

И как се разбира, че зад една обява от типа "Какво ще направиш за n лева" стои сериозен човек, който ще свърши работата или някой тийн, който просто си запълва времето? Аз имам обяви в сайта и нито едно запитване.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

За момента няма как да се разбере. Но за тази цел има рейтинг система. След като направиш n на брой продажби ще се разбере дали си сериозен или не.
Не знам коя е твоята оферта и не мога да дам информация. Обикновено потребителите не дават много информация за предлаганата от тях услуга и това допринася за слабия интерес на купувача, респективно слабия интерес от моя страна да рекламирам тази оферта.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Тъй като имам повод да почерпя, реших да пусна една промоция. Поръчай 10 услуги от nMarket.bg и вземи 1 безплатно!
- Няма ограничения за вида на услугата или изпълнителя. Може да поръчате 10 услуги от 1 потребител, може и всяка от различен.
- Не сте ограничени и във времето. Няма лимит за време в което трябва да поръчате всички услуги.
- Можете да поръчате неограничен брой услуги. За всеки 10 услуги получавате 1 безплатно. Ако поръчате 20 услуги, получавате 2 безплатно. За 30 услуги, 3 безплатно...

Методи за плащане: epay, в касите на изипей, банков превод, moneybookers, libertyreserve, paypal, AlertPay, кредитна и дебитна карта.
Офертата е валидна до 15.5.2012

За въпроси и повече подробности свържете се с нас.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Харесва ми идеята на сайта, но някой обяви ми идват в повече - "Ще направя професионален дизайн на фирмено лого и фирмена визия (визитки, бланки, пликове, папки, кубчета и др.). Ще получите обмислен и разработен специално за вас дизайн, а не взет от готови интернет галерии." Това всичкото за 10 лева? Уникален дизайн? Не знам кой е написал такова нещо и дали ще му се върже някой. Иначе сайта ми харесва, браво!
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Браво, отдавна чаках такъв сайт в България.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

А изплащането може ли по paypal или само банков превод? Също така минимума за изплащане също не го видях никъде.

Изплащането става само банка. Минимална сума за теглене няма.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Добър е сайтът, ще изскачат все по-интересни оферти там.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Сайта е добър.Определено има нужда от такива сайтове.Успех!
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Добър е сайта ама още не съм получил оферта и друго впечатление от него нямам..
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Може ли и аз да се включа с няколко съвета:
- Помислете за малко по-сериозна визия: спрете се на 1 основен цвят /оранжевото или синьото/ + няколко негови нюанса, но не и тази ужасна преливка. Оправете шрифтовете - пълна щета е този Импакт в случая. Сложете някакъв кратък слоган под логото NMarket, за да разбират хората веднага каква е целта на сайта. Намалете логото и височината на хедъра - сега това място е загубено. Ако решиш ще ти дам още съвети за визията, или ще ти изработя професионален дизайн, разбира се не за 10 лв.
- Коригирайте типа на url-ите. Все пак такива гадости се писаха преди 10 год: /cgi-bin/main.pl?_state=Category&category=40 но днес е недопустимо и изглежда непрофесионално
- Обмислете малко и самия бизнес модел. Примерно как да поръчам дадена услуга, /към която имам реален интерес/ след като нямам връзка с изпълнителят и не мога да му дам точни параметри. Помислете за някакъв вид комуникация преди извършване на сделката.
- Системата очаква ли аз да одобря изпълнението на поръчката ако е извършена качествено и в срок, за да си получи парите изпълнителя?
- От къде мога да видя профила на изпълнителя с всъчки предлагани от него услуги, вече извършени услуги, оценки или коментари за него, за да се уверя че е сериозен
Мисля че, ако пипнете малко логиката на сайта, проекта ще стане успешен, иначе в момента лично мен тези неща ме възпират да поръчам услуга...

Успех.
 

Горе