novinabg.com

От: novinabg.com

свърши ли търга?
 
От: novinabg.com

Интригуващ аукцион :)
И какъв е резултата?
 
Последно редактирано:
От: novinabg.com

Мислите ли че наддаването беше фалшиво?

:D ти ебаваш ли се? Всъщност кво ли те питам и ти взе дейно участи в псевдо търга. Пич хората не пасат трева, особено пък тук и са особено чувствителни като се опитваш да ги пързулнеш по подобен начин. Разбирам че за 10 евра не ти се иска да си продадеш сайта ама сложи му нормална начална цена дето и теб ще те устройва па тогава пускай търг не да ни правиш некви театри тука.
 
Последно редактирано:
От: novinabg.com

Нищо общо нямам с продавача.Обиждаш ме така

Това дали имаш или не няма как да го знам. Спрямо това което виждам, споделям мнение. Ако обаче наистина съм те обидил, приеми че се извинявам.
 
От: novinabg.com

За нищо.Просто и на мен от един момент почна да ми се струва че се вдига изкуствено цената.
 
От: novinabg.com

Извинявам се изключително много... вчера в 8 часа ми спря интернера, а бях на хотел... както и да е, сайта не е продаден, доста несериозни хора ...
Ако някой има, интерес да ме потърси на 0896 202 797 в следващите 2 дена.
 
От: novinabg.com

horne каза:
Няма да го продам за тази сума.

Чакай бе, на търга аз предложих 105 евро преди края му, пратих ти лично съобщение за това как да прехвърлим сайта - ти ми отговаряш, че не го продаваш за тази цена. Освен това си наддаваш сам... кой е несериозен в крайна сметка? Като искаш някакви пари за сайтчето си, напиши колко точно искаш, а не да ми пускаш измислени търгове и да си наддаваш сам с надеждата да си напомпаш цената, а на всичкото отгоре накрая да казваш, че има несериозни хора и не си успял да го продадеш... поне не лъжи!
 
От: novinabg.com

и как съм си наддавал сам ??? и нали ако си бях наддавал сам щях да те оставя да го купиш ... и отделно имах друго предложение... айде затварям темата
 
От: novinabg.com

Как не ти е неудобно да разиграваш и губиш времето на хората? Давай го на победилия в търга.
 
От: novinabg.com

:D:D:lol: Тука почна да става забавно, само чакам другото "Аз" да скочи на първото на виртуален бой
 

Горе