ns1.bg

buffu

Member
Здравейте,
Можете ли да изкажете мнение отностно ns1.bg .Мисля да си купя "Евро хостинг" , в който ще хостна phpbb форум.
В нета четох доста положителни и отрицателни мнения , колебая се да купя ли хостинг от там.
Ако някой сподели мнение , ще се радвам.
 
От: ns1.bg

Нямаш никакви грижи за форум до 6000-7000 регистрирани :wink:
Ще получиш добра услуга на добра цена, 9/10 обслужване и почти никакви проблеми.
 
От: ns1.bg

Никога вече Хостинг НС1.бг 1 час им се моля да ми помогнат да се направя редаирект на форума ,а TE тежкарите питаи Автора на Phpbb3 и това ми било Хостинг Компания .

:(
 
Някой ти е инжектирал зловреден код във форума. Ъпгрейдни го или просто качи файловете на phpbb наново.
 
От: ns1.bg

Ползвам ги от 2 години с най-малкия пакет и никакви проблеми. Фен съм по принцип на hostbulgaria.com Съотношението цена/качество е супер, отзивчиви са, и са уникални в българия по това че дават 10 add domain-а кам един пакет.
 
От: ns1.bg

Аз мисля мога да каза принципно едно нещо: всички хостинги, които предлагат cPanel, предлагат и по-малки параметри, защото самият cPanel гълта бая ресурс. Ако искате по-евтино и да нямате безсмислени гъзарии, изберете хостинги със собствено разработени платформи, които им товарят по-малко машините - сещам се за CBOX, Space.bg, Host.bg (не съм ги ползвал), може би има и други...
 
От: ns1.bg

И какво? Някой е претоварил сървъра и са му спрели акаунта. Няма 300 други сайта да страдат понеже един уебмастър е оплескал нещо. Изглежда претоварването е било толкова голям, че са се принудили да спрат акаунта веднага. Пак не виждам нещо, което всеки друг доставчик не би направил.
 

Горе