[OpenCart модул] Пренасочване на несъществуващи страници

stan_bg

Active Member
Здравейте, отново споделям втория безплатен модул, който направих за Opencart. Нека дам малко и предистория.
Модула го бях реализирал преди повече от година и то за лични нужни, като бях взаимствал функционалността от Joomla. След това, имах идея да разширя модула заради някои неудобства, които се породиха в следствие на дългосрочно ползване на модула. Обаче тази идея не бях я осъществил до преди ден-два поради липса на свободно време и честно казано желание. Забелязох, че докато се наканя да го дооправя, някой разработчик вече го беше озарила същата идея и е пуснал за продажба подобен модул. Първоначалната идея ми беше да го пусна безплатно затова и сега се придържам към нея. Модулът е изцяло разработен от мен, но предоставям авторските права и там каквито още могат да се измислят за разпространение на английски на съфорумника 2fast4you като негов собствен. Това е засега, приятно ползване. :wink:

Пренасочване на несъществуващи страници версия 1.0

1404050104.redirectmanager.jpg


Описание:
Модула е предназначен за засичане и пренасочване на несъществуващи страници на Вашия магазин.
Той ви позволява да следите в реално време новосъздадени по една или друга причина несъществуващи страници, които могат да имат негативно влияние върху SEO оптимизацията на Вашия магазин.
Разполага с допълнителна функционалност, с която може да се игнорира засичането на несъществуващи страници с url адреси съдържащи в себе си определени думи.

Начин на инсталиране:
Съдържанието на архива се качва в главната директория на сайта и се инсталира от админ панела(Разширения -> Допълнителни секции -> Пренасочване на несъществуващи страници -> Инсталирай).
Нужно е да имате също и инсталиран Vqmod.
 
От: [OpenCart модул] Пренасочване на несъществуващи страници

You must spread some Reputation around before giving it to stan_bg again.

...а много го заслужаваш...
 
От: [OpenCart модул] Пренасочване на несъществуващи страници

Благодаря, току що забелязох че съм писъл в раздел "Изключения" че думите трябва да бъдат разделени "със запетая" вместо с нов ред . Фикснах това, както и ако има референтен урл адрес да декодира и него.
 
От: [OpenCart модул] Пренасочване на несъществуващи страници

На англоезични сайтове работи ли?
 
От: [OpenCart модул] Пренасочване на несъществуващи страници

На англоезични сайтове работи ли?

За англоезична версия съм посочил кой ще я направи, ако желае разбира се. Относно тази версия нужно е просто да преименувате езиковата папка в администраторския раздел от "bulgarian" на "english" в архива на модула и да я качите на съответното място.
 
Последно редактирано:
Здравейте, колеги
Тази тема е стара, но аз съм нов в oprncart и все още не мога да разбера логиката на тази система.
Може ли някой да ми каже и насочи дали този модул има нова версия за opencart 3 или да ме насочите към нещо работещо което прави точно това - засича грешни адреси и позволява да се насочат към правилните.
Благодаря предварително
 

Горе