Търся: Opencart + Journal + Econt - quickcheckout

delpx

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте.
Използвам Opencart и искам да ползвам QuickCheckout на темата Journal. Проблема е че модула на еконт не работи там. Ако някой може да помогне нека пише ва ЛС.
 
И що да причиняваш подобна глупост на магазина си!? Чакаш по 500 поръчки на ден и не можеш да направиш товарителниците ли? А предвиден ли е над 70% неграмотници пишещи на шльокавица?!
 
И що да причиняваш подобна глупост на магазина си!? Чакаш по 500 поръчки на ден и не можеш да направиш товарителниците ли? А предвиден ли е над 70% неграмотници пишещи на шльокавица?!

Тя шлокавицата е най-малкия проблем за този модул. Ако не ме лъже паметта, те Еконт имат въведени населените места и адресите и на шльокавица, и ги разпознава. Бях го тествал преди време този модул (не съм сигурен дали беше на журнал), но го махнах, защото имаше доста недоразумения и беше доста неудобен. Не съм го пробвал скоро - може и да са го пооправили. До колкото си спомням, главната причина беше, че клиента трябваше да си пише едни и същи данни на 100 места, разбира се ... евентуално могат да се махнат опънкартските и да остане само това на модула, за да не се повтарят, но там пък идва другия проблем ... единствения начин да видиш данните на клиента беше като подготвиш товарителницата и ако не си ги е попълнил правилно ... пак греда.
Друг е въпроса, че беше толкова сложен, че доста от потребителите нямаше да могат да се оправят да си попълнят данните за доставка правилно (имайки в предвид на какви ли не поръчки, данни и коментари съм се нагледал при елементарните полета без кой знае каква проверка и колко са се обаждали да си поръчат по телефона, че не могат да си направят поръчка на сайта) и това може да ги откаже на етапа завършване на поръчката ... или пък да изпращаш редовно пратки до друг адрес/друго населено място. И най-честата и фатална грешка - телефона. Редовно има поръчки с по-малко или повече цифри и като го пратиш така направо подготвено от модула - пак греда :)
Все пак, нека се има в предвид, че това за модула са мои наблюдения от преди доста време. Сега, може и да са го пооправили и да се борави по-лесно с него, както и евентуално да са свързали данните по някакъв начин (силно ме съмнява) или поне да могат да се виждат някъде, а не след като подготвиш пратката.
От известно време и на мен ми се върти в главата да го изтествам да видя дали не са го оправили в новите версии и дали не може да се вкара като улеснение, но не ми остава време. Ако успея да го тествам и подкарам на журнала, и не забравя - ще пиша.
 

Горе