Option Domination - Нова възможност!

Vmoro

Active Member
Виждам, че все още никой не обсъждал новото явление Option Domination - от създателите на DSD. В основи идеята представлява платформа за обучение и подаване на сигнали за бинарни опции. Тестовете до сега показват, че сигналите от Option Domination имат над 65% успеваемост. Имат 3 абонаментни месечни планове: Inheritance (50$); Enterprise(150$); Legacy(400$); Разликата в абонанемните е в броя сигнали, които ще получиш за деня, както и че в плановете от 150 и 400$ има обучителни сесии и наблюдаване на live trading на брокери от Nadex. Освен възможността за печалба от трейдове, членовете на платформата ще получават дивидент зависещ от положението им в матрицата (явно ги е било страх да използват "пирамида" :mrgreen:). Официално програмата ще стартира на 07.04.2015г. и мисля, че подходящия момент е да се заеме по-горно място в матрицата, докато не се разчуе тотално.
Лично аз съм регистрирал най-евтиния план, пробвах сигналите с демо трейдове и наистина имат успеваемост за сега. Моето мнението е, че поне до 1г. платформата ще подава коректни сигнали, за да събере максимален брой абонати. В случая ще спечелят първите. По неофициални данни само за 2-3 седмици има над 70к абонати още преди да е стартирала системата, а се очаква да са над 300к. В DSD са около 200к, но при OP се предвижда да са повече поради по-малкото време, което изискваt трейдването, за разлика от листването на обяви в Ebay/Amazon.
Както казах програмата не е стартирала официално още и за момента можеш да се регистрираш само с афф линк. Няма да пускам такъв тук - ако някой иска да ми пише на лично. Другата опция е да намерите някой ваш познат в системата за да Ви изпрати линк. След регистрацията може да се изгледат основните видео уроци и след това да решиш кой абонамент да платиш (и дали да го платиш въобще).
Някой има ли опит с бинарните опции тук, за да каже какво мисли?
 
От: Option Domination - Нова възможност!

Не я намерих тая тема. В търсачка изпозлвах domination, option domination. Нека се изтрие моята!
 
От: Option Domination - Нова възможност!

Предвид първия проект, съм сигурен ,че и този ще е СУПЕР успешен!!!
Много хора започнаха да търгуват и им се получава, но тук се играе с повечко пари! Успех на всички започнали!!!
Keep Dominating!
 
От: От: Option Domination - Нова възможност!

http://forum.binaryoptions.net/disc...rning-ahead-of-time-watch-out-they-are-coming Не са толкова хард колкото ги представят, понеже си бях търсил скоро някой брокер за сигнали, но така и не излезе някой читав.

Интересна тема... Пробвал ли си MBXF System V3? И успя ли да намериш читав брокер?
 
От: Option Domination - Нова възможност!

Не аз изобщо не съм се занимавал дълбоко, почнах с едни 100 долара стигах до 500 няколко пъти и след това губя всичко спечелено връщам се на 100 и спирам( играя си на тука има, тука няма) :D За брокера същата работа нищо не намерих мислех да ги пробвам тия дсд сигнали преди време, ама там 100000 съобщения ми пратиха първо да се регна в дсд-то като на някой реферал пък от там да се регна в сигналите пък един тон глупости и се отказах...

Ако намериш нещо интересно драскай, готов за партия ако излезе нещо интересно и реално, но ме съмнява като след мненията във форума.
 
От: Option Domination - Нова възможност!

Системката на Options Dominations е вече готова няма никакви съобщения и тнт, намери някой активен член и започвай, но да знаеш за тези сигнали обучението е доста скъпо и ти трябва голям капитал.
 

Горе