.org индексиране

Здравейте, имам въпрос относно индексирането на домейн .org.
Дали се индексира по-добре от .info, in, com, net в google и смятате ли, че е подходящ за блог.

От: .org индексиране

Дали се индексира по-добре от .info, in, com, net в google и смятате ли, че е подходящ за блог.

За блог е подходящо всичко, като тук се водиш от собствените си предпочитания.
Относно индексирането - както .org, така и .info, .com са домейни от първо ниво и са с еднаква сила. Все пак ако желаеш когато си вземаш домейн се поинтересувай и си избери домейн от първо ниво.
Не се притеснявай, че сайта ти не е на домейн .com - примерно: имам сайтове които са .info и когато направя всичко което трябва без проблеми си минавам останалите сайтове на конкуренцията, които са на: .com, .org, .net.

.info е по-подходящ за сайтове, в които се споделя информация, а също така мисля, че за блог би бил най-подходящ, след като ще има доста инфо, но от друга страна се ядосвам, когато започнат с това, че .info е банален и затова реших да попитам за .org.

Някъде чух, че .info се индексира по-бавно от гугъл, защото поради ниската си цена се използва за сателити и спамене.

всичко е относително , първо взимам .ком , нет орг , и после инфо.като имаш добро сео индексирането няма да те притеснява ,но за цената на един домейн ком и нет са по добри.

Това, което съм чела е следното:
com
eu
neт
останалите, които не съм ги мислила много.

Но ако например правим блог или сайт за образование, е добре да е .еду
Ако тематиката е обща, най-добре е .ком

Горе