otnosno adx.bg

От: otnosno adx.bg

Напълно нормално, тук се събират половината български уеб-мастъри и всички интернет предприемачи, какво очакваш ?
Ценен ресурс сме все пак :D
 
В нисшови сайтове е напълно нормално да бъдат такива цените, ако не и по-високи. Това е таргетирана площ, която може да си избие парите не от 1000, а от 500 импресии, само, че в България малко се пресмятат тези неща.
Не, че нещо против суперхостинг, но ми направи впечатление през последния месец, че на някои от сайтовете ми им увисва само тяхната реклама (в етаргет мрежата). Вярно е, че плащат за клик, но все пак каква им е ползата да рекламират подобна услуга като хостинг в сайт за филми онлайн или малки регионални обяви? Печалба няма да имат, посещаемост също. Предполагам, че тези кампании се ползват единствено за брандиране.
 
От: otnosno adx.bg

poneje ne moga da postvam linkove ,

adx . bg / prices

10 leva za 1000 impresii na predpriemach.com


tova nqkakva shega li e?
напоследък яко е започнало да се пълни с кретени. не мога да разбера каква е целта на въпроса ти пич, ама като те гледам ти май си дошъл безцелно тук. ей така да отбиеш времето, че фейсбука малко писна. нали? :) шега е това, че олигота задават въпрос и сериозни хора, като тези горе им отговарят и то съвсем сериозно. чак ми става криво. и прояви малко адфекватност и пиши на кирилица, да си видял някой да ти огтоваря на латиница. и както ти гледам постовете, още дълго време няма да постваш линкове.

погледни на Нет Инфо цените, за vesti.bg искат 22 лв. на 1000 импресии, поне това видях. другите не ги коментирам, защото не знам какво мога да продам на лиглиовците във vbox7. та мисълта ми е, че таргетираната реклама, както спомена колегата по-горе, е по ценна от някаква си бълк. а ако не знаеш какво ти говорим, само се надявам да имам търпението в бъдеше да обеснявам на такива като теб.

и искам лично да изкажа мнение за Суперхостинг, които са били големите играчи на пазара. не за друго, но мисля, че тук му е мястото. може ли да дадеш пари, за да си спонсор, май златен бяха, на некъв си Друпал Кемп, която система я има, я няма 30-40 хард кор почитателя, а в същото време да си смяташ кликовете и да не работиш с най-големите ИТ сайтове в България. за което правя евалата на ICN.BG, издигнаха ми се много, след като видях, че не са №1, но се държат като лидери на пазара, а това прави впечатление. и в този ред на мисли, искам да питам от Суперхостинг, отдел маркетинг или там каквото са сложили да краси бюрото. дали парите, които бяха дадени за спонсорство на това мероприятие ще доведат повече клиети отколкото реклама тук или други ИТ сайтове? мисля, че всеки логично мислеш човек знае отговора. четирицифрена сума в онлайн си е прилична кампания. не е като да даваш на клик по некви сайтове на Оракула Урсула. смешковци.

и в заключение, да ме извиняват админте, ама съм толкова щастлив, че не оперирам в България. като гледам милите те за какви стотинки блъскат, а и каква педерастия е с бг фирмите и рекламния пазар тук, чак се плаша. на чуждия пазар - големите работя с големите - Yahoo с Rrenault. за продажби и брандинг, естествено. последно време това гледах, че връткат там. и така, бизнеса гледа да прави истински кампании. и за това скоро не съм гледал порно, просто влизам в бг онлайн пространството и гледам какво се случва с рекламния пазар. на мен това ми е достатъчно, да си набия една злобна - сбъркания интернет пазар тук.
 
От: otnosno adx.bg

Аз пък искам да кажа рестект за хората от по-горе, които отговориха сериозно и им давам репутация!

Живота не е само секс и хейт въхру другите. Така форумно интернет общество не се гради, а се дегради.

$INeed$, изписал си ТРИДЕСЕТ реда, само защото някой се е възмутил от някаква цена, и е писал на латиница.

Моля те, прегледай и анализирай случилото се.
 
От: otnosno adx.bg

izvinqvam se za kirilicata
blagodarq za serioznite razgovori
a za kolegata $INeed$ priqtel za poslednite dve godini sam si kupil reklama online za nad 1,5mln USD, ti si chakai check-a ot adsense za po 12$ mesechno i pishi po forumite kakvi golemi balyci i kreteni sa drugite
xaxax
 
Хахаха, купил си рекалама за 1,5 млн. долара и пуска тъпи теми що цената била 10 кинта на 1000 импресии... :lol: аман от лапетии.
Да беше казал, че си похарчил $1000 можеше и да ти се вържем. Виж, ако работиш в Кока Кола като шофьор на камион и компанията е похарчила тия пари за реклама, това не означава, че ти си ги похарчил. :shock:
 
От: otnosno adx.bg

da, rabotq v "Кока Кола като шофьор на камион" i ne znaq izobshto kakvo govorq
xaxaxa
shte pomolq adminite da iztriqt temata
yspeh na vsichki v internet biznesa
;)
 
От: otnosno adx.bg

АЙДЕ И ОТ МЕН ЕДИН ГОООЛЯМ, ТЛЪСТ И ЧЕРВЕН МИНУС ЗА ГОЛЕМИЯТ РЕКЛАМЕН ИНВЕСТИТОР С ТЛЪСТАТА ПАЧКА, ПСУВАЩ НА ЛАТИНИЦА ПО ФОРУМИТЕ :)
 
От: otnosno adx.bg

Този форум показва какво би било офлайн общуването ако отсъстваха обичайните задръжки, които са характерни за психически здравите хора когато срещнат на четири очи.
 
Re: От: otnosno adx.bg

izvinqvam se za kirilicata
blagodarq za serioznite razgovori
a za kolegata $INeed$ priqtel za poslednite dve godini sam si kupil reklama online za nad 1,5mln USD, ti si chakai check-a ot adsense za po 12$ mesechno i pishi po forumite kakvi golemi balyci i kreteni sa drugite
xaxax

виждаш ли как си си задал въпрос и си отговорил с този пост :) ами като във форума обикалят хора като теб похарчили по 1500 големи зелени за реклама нали не очакваш да ви подценяваме като аудитория и да даваме да ви показват реклами за някакви центове ? :)
 

Горе