PayPal Въпрос

Carnation

Member
Чакам превод на добра сума в пейпал, но проблемът е че ще ми ги пратят на 1 Април, а картата ми най-вероятно няма да е готова дотогава (понеже тия банки са много бавни, само за преиздаване на дебитна карта чаках две седмици). Има ли опасност да не получа парите в акаунта? А после мога ли да си ги дръпна от картата или ще се налага да пазарувам?
И изобщо акаунт от България може ли да получава пари от Usa? Някъде из нета четох, че засега от България сме ограничени само да пращаме (т.е. да плащаме, странно че ние уж сме бедна нация, трябваше да е обратното).
 
Можеш да си получиш парите и без да имаш карта, след като ти е готова ще си я активираш и можеш да си изтеглиш парите без проблем..

Аз не мога да разбера защо все още се твърди, че не може да се теглят парите? Може и то доста лесно, просто си имаш една такса от 2 Евро за прехвърляне на парите от акаунта в карта.

Имаше и един който спореше, че не можело да се вкарват пари в paypal акаунта ако не са ти ги изпратили отнякъде, пълна глупост.. Правиш си плащането и примерно ако имаш в акаунта $10 и ти трябват още $5 имаш опция да ти ги изтегли от картата, може и цялата сума да се тегли от картата..

PayPal-а си го представи като мост между картата, теб и търговеца. Твърде лесно ще ти източат парите ако си дадеш информацията на картата при покупка на стока а PayPala ти гарантира сигурност и защита..

Сутрин е и аз съм пил само 2 глътки кафе, ако нещо не си разбрал питай :)
 
Абе и аз си го представях като мост ПейПала, ама реших за по-сигурно да попитам хора с практика ;)
Адски ме развесели и като ти видях аватара ;) тематичен.
Благодарско за инфото.
 
Carnation, бъди спокоен преди 10 дена наредих да ми преведат 300 $ от ПейПал към картата. Пишеше че идват за от 5 до 7 работни дни, а при мен дойдоха за 4 или 5, цялата сума, без никакви проблеми.
 
Добре вие какви акаунди имате,какъв тип е най-добре да си направи човек нали имааше 3 типа online shoppers ,обикновен някав беше и бизнес?2 и 3 та схема ти върши работа мисля..
 
Извинявам се че пиша в тази тема, но някой може ли да ме насочи към някоя програма в която да се запиша и да плащат в paypal?

Благодаря предварително!
 

Горе