Paypal изпращане на пари

dzakiii

New Member
Здравейте! Искам да попитам как може да заредя сметката си в PayPal с пари за да може да изпратя тези пари на друг акаунт.Разбрах че опцията Add Funds не работи за България.Ако от другия акаунт се използва опцията Request Money може ли да се получи? Надявам се,че сте ме разбрали с тези сложни обяснения.Ако не ще дообеснявам.Мерси!





 
От: Paypal изпращане на пари

Единствения начин да ти се покажат като баланс е някой да ти плати. Иначе пак може да изпратиш пари, то си ги тегли от картата, ама ще плащаш такса, ако имаш пари като баланс това може да се избегне.
 
От: Paypal изпращане на пари

Не е нужно да я зареждаш. Връзваш дебитна/кредитна карта към Пейпал акаунта си и при превод се теглят директно от там
 
От: Paypal изпращане на пари

Не става въпрос за покупки от Ebay или някой друг сайт просто имам 2 акаунта всеки с карта и тъй като едната карта не е при мен искам да преведа от нея пари в тази другата която е в мен.Схемата е следната: карта-акаунт-акаунт-карта. И затова питам дали може с Request Money от акаунта на тази карта която е в мен да поискам от другия акаунт на тази карта която не е в мен.Надявам се,че сте ме разбрали какво искам!Мерси.
 
От: Paypal изпращане на пари

Може например да си направиш дарение от единия акаунт на другия. Или да платиш за фиктивна услуга. Ако получателят на парите е друго лице ще трябва да плаща данък (ако сметките в PayPal са на името на различни лица). Ако сметките и двете са твои може да ти блокират акаунта (или пък не - просто ще се зарадват на комисионните, които ще платиш).

Какво ти пречи да прехвърлиш парите с бакнов превод? Банката ще ти вземе около 1-2 лева за превода (ако сметката е в лева; ако е в евро или долари ще ти вземат поне стотина лева, ако баните са различни).
 
От: От: Paypal изпращане на пари

Няма такъва възможност тъй като картата ми е в друг човек, а той няма възможност да отиде до банка. Значи happyslacker ако правилно съм те разбрал в моят случай ще стане тъй като акаунтите са на различни лица,но адресите са едни и същи което малко ме притеснява.Това за дарението пак от Request Money ли става.Мерси.Ако може да минем на ЛС ако не те възпрепятствам да ми обясниш по подробно? Благодаря.
 
От: Paypal изпращане на пари

За да прехвърлиш пари не е нужно да носиш картата. Просто отиваш в банката и казваш "искам да прехвърля пари от разплащателната сметка към картата към друга моя сметка". Или ако имаш електронно банкиране от там. Ако двете сметки са в една и съща банка даже може и да не ти вземат пари за услугата (или цената да е много по-ниска). Ако сметките са левови няма проблеми. Ако не са левови и сметките са в различни банки ще те дерат за превода жестоко (има и изключения).

За подробности най-добре се обърни към банките, чиито услуги ползваш - те ще те посъветват как най-евтино да си прехвърлиш парите.

Не им казвай, че си дал картата на друго лице, защото така нарушаваш договора, който си сключил с банката! Забранено е да си даваш картата на друго лице да я ползва (освен когато банката е уведомена за това и името на лицето, което ще държи картата е изписано върху картата и документите за издаване на тази карта - технически е възможно сметката в банката да е на твое име, но към сметката да има дебитна карта на името на твой роднина).
 

Горе