PAYPAL име на фирма кирилица?

onlinebg

New Member
Здравейте! Как трябва да се изпише името на кирилица при регистрацията на фирма, така че после при въвеждането в Paypal да няма проблеми? Имам предвид като се стигне до документи за потвърждаване на акаунта. Примерно искам фирмата на латиница да е "Trade...". Ако я регистрирам като " Трейд..."после ще има ли несъответствие при заместването с латински букви? Ако да- как е правилно ?
 
От: PAYPAL име на фирма кирилица?

Нямa знaчение. Кaкто зaпишеш нaименовaнието нa фирмaтa в ТР, тaкa ще трябвa дa го изпишеш и в PP.
 
От: От: PAYPAL име на фирма кирилица?

Благодаря за бързия отговор! Но все пак да уточним дали говорим за едно и също: данните в PP се въвеждат на латиница. С дадения пример- ще попълня " Trade..." Като достигна лимита и ми поискат документи за потвърждение например, и им предоставя такива на български, на тях ще бъде " Трейд..."Не ми е ясно те каква система за транслитерация използват? Няма ли да го преобразуват като treid и да решат, че има несъответствие?
 
От: PAYPAL име на фирма кирилица?

Аз като регистрирах моята фирма ме накараха името да го има и на кирилица и на латинеца. Би трябвало и твоята да е така. Така ако работиш с фирми (в случая пейпал) който не работят с кирилица си попълваш името на латинеца както си го дал в търговския регистър.
 

Горе