Paypal нещо му стана Помощ

draki

New Member
Бях с кредитната карта на майками Visa сичко си беше ок оправих се и станах Verified. Мина една две седмици от потвърждението на акаунта и реших да си извадя карта дебитна. Извадиха ми Visa electron с CV сичко кат трябва и си викам аре ся махам на майка ми картата и добавям мойта. Махнах я и си добавям мойта и ето кво стаа :
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Викам си сигурно е нещо бъгава мойта защото е Visa electron и решавам да върна на майка ми. Връщам я и пак изписва същото моля помогнете
:( :( :( :( :(
 
От: Paypal нещо му стана Помощ

Мисля, че не би трябвало да работи с чужда карта. Провери имената на акаунта в PayPal и имената на картата дали съвпадат напълно.

Освен това трябва да мине малко време след като внесеш пари в картовата сметка за да може да се ползва (т.е. трябва да има пари в картовата сметка и трябва да се чака).
 
От: Paypal нещо му стана Помощ

Виж също дали CVV кода е правилен, този който е отзад на картата
 

Горе