Photoshop за Windows 10

webmast367

Well-Known Member
Привет, от доста време ползвах една Portable версия на photoshop cs6, която си работеше и на старата ми машина на 7-чка, работеше и на тази на Win10, обаче от известно време започна да забива и спираше да я зарежда... Взех, че си инсталирах cs6, но и той не тръгна, инсталирах някаква версия на cs5 която работи 30 дни триал период, след което изтече и с безплатните лицензи не можах да я подкарам, а даже официалните страници за рег и др са бъгнати (не работят) реших да деинсталирам и да инсталирам наново за следващите 30 дни, но ми засича и пише че остават 0 дни... Следователно не мога да подкарам photoshop на 10ката ми, а имам още един лаптоп с този уиндоус и фотошопа си върви и портабле версията и цс6-цата....

Някой да се е сблъсквал със същия проблем? Един вид си тръгва където и когато иска... машините не са кой знае колко добри, но не са и гробници, а и преди това си работеше перфектно....

От къде да изтегля читава версия на фотошоп, коя да е тая версия, и защо може би животното неще да цъка на тая ми машинка... а тук съм си свикнал да разцъквам разни неща, които не ми се местят на друг комп/лаптоп... свикнал съм си да работя тези неща на този! ........

Мерси !
 
П.с изтеглил съм почти всичко от замунда... единствено cs5 вървеше добре и зареждаше веднага, но сега не мога да подкарам отново 30 дневен триал... иска няква регистрация вкарвам си кейгени, но регистрационната форма не работи като цяло, както и официалната страница посочена на самия фотошоп..
 
Свали си от замунда Adobe Photoshop CC 2017 репака на Дианков. Аз също съм с win 10 и нямам проблеми с програмата. Инсталира се нормално, но спри интернета при инсталацията.
 
Свали си от замунда Adobe Photoshop CC 2017 репака на Дианков. Аз също съм с win 10 и нямам проблеми с програмата. Инсталира се нормално, но спри интернета при инсталацията.

Тествах и този репак и още един с много тегления CC, спирам нет едно друго и прави ерор при инсталация на един, а другия ми вади после липсващи файлове....

Сега подкарах случайно този портабъл на цс6, но да видим до кога... страх ме е да затворя, че повече няма да тръгне :D
Захапва кога му е кеф.... не помагат рестарти, теглене на нова версия и т.н... потегля по свое желание и странно само на този лаптоп ми е така.... лаптопа си е нов купен преди 3 месеца... 2 преинсталации му правя вече същия чеп... със 7ца никви проблеми, но искам 10ка че му свикнах макар да е бозав...
 
И то на абсолютно достъпна цена за всеки, който му е необходим за да си изкарва прехраната или за сериозен любител. Пък за аматьорите има и Gimp, който е достатъчно мощен, ама къде къде е по-яко да се занимаваш с кракове (които силно вероятно да те напълнят с кийлогъри до козирката) и да те е страх да си спреш компютъра, че после фотошопа няма да запали :)
 
Ами аз съм си инсталирам илюстратора, фотошопа и афтър ефекта ЦЦ.
@ webmast367 инсталацията правилно ли ти минава? Следваш ли инсталационния файл? Специално за този пак ми върви както си трябва.
Иначе не знам за какви страхове говорите, като си изключите компютрите. Ако си го кракнеш правилно няма опасност.
 
Аз нямам нишо против да си го платя, просто не съм намерил подходяща версия и място за закупуване, не съм и търсил тъй като си ползвам безплатни също без усложнения. Знам поне 5 дизайнера които се хранят от това и ползват безплатни версии и кейгени от нета (Фрий) така че смятам това не променя проблема ми с това че не зарежда самата програма....

Имам съмнения за технически проблеми по самата ми машина, тъй като при стартиране на фотошопа дори да не го зареди товари процесора ми на 100% като 99% са от фотошоп винаги...

Иначе който ползва платен, моля да ми прати линк от къде мога да си го сваля и закупя лиценз, но пак съм почти сигурен че проблема ми ще е същия.

Ако сте прочели първия ми пост, на други 2 машини в нас с уиндоус 10 отново си вървят 5 различни версии без никакви проблеми, докато ми прави мизерии само на този лаптоп който последно си купих. Но тъй като сега тъкмо свикнах с него не ми се прехвърлят проекти на другите машини!
 
Имам съмнения за технически проблеми по самата ми машина,
Аз пък съм убеден, че предклавиатурното устройство има проблеми.
Може да се ползват временни инсталации безкрай. Само се чистят някои редове в регистъра.
има и Gimp
Ама е много по-гъзарско да кажеш, че имаш ФШ. Па макар и кракнат, с нам си колко дупки в сигурността.
Народеца масово е с пролетарско комунистическо мислене, мрази гадните капиталисти и само гледа да им обере мандрите.
 
Иначе който ползва платен, моля да ми прати линк от къде мога да си го сваля и закупя лиценз, но пак съм почти сигурен че проблема ми ще е същия.

https://www.adobe.com/bg/creativecloud/plans.html?promoid=NV3KR7S1&mv=other

Интересува те планът за фотография, 12 евро на месец (обвързваш се с годишен абонамент). Ако ползваш и Lightroom, толкова по-добре. А ако продължаваш да имаш проблеми и след това, свързваш се със съпорта на Adobe и им обясняваш, нали за това си плащаш.
 
Когато визовият режим за българите в САЩ стане такъв, какъвто е за американците в България, и за американските бази започне да се плаща адекватен по размер наем, ще започна да плащам за Фотошоп и други програми. Дотогава да ми ядат @#%^@@#.
 
Политиката и бизнесът са в изключително тясна връзка и няма как да стоят разделени.
 
Когато визовият режим за българите в САЩ стане такъв, какъвто е за американците в България, и за американските бази започне да се плаща адекватен по размер наем, ще започна да плащам за Фотошоп и други програми. Дотогава да ми ядат @#%^@@#.


Някак коментара ти много ми допадна :D Давай в същия дух, съгласен съм като цяло!
 
Че как няма да си съгласен, след като подобни коментари спират гъделичкането на съвестта :) Мога да дам и друг често срещан пример: "Когато нашите заплати станат колкото техните, тогава ще плащам". Признавам, че репликата на Test е от по-креативните :) Но в крайна сметка, успокоението, което сами си генерираме за да не наречем това кражба нямат никакво значение. Това, което имах предвид аз е, че лицензният фотошоп хич не струва много пари, ако го използваш професионално, а пък безплатните алтернативи са доста добри също. И потенциалните рискове с вируси, неудобствата да си спираш нета докато ползваш фотошопа, да правиш всичко уж както е описано и пак да гърми след 30 дни, лично според мен не си заслужават и то без да намесваме въобще моралната страна.
 
успокоението, което сами си генерираме за да не наречем това кражба
Толкова е кражба, колкото са откраднати тези $200, които десетки хиляди българи плащат за американска виза всяка година, докато американците нищо не плащат, защото идват тук без визи. Това е малко като спора престъпник ли е бил Левски, защото е нарушавал тогавашните закони. Има случаи, в които е редно и дори препоръчително да се нарушават законите.
 

Горе