PHP програмист за доработка на един сайт

sixking

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Здравейте.


Наскоро се сдобих с този сайт и функциите му не са лоши, но искам да ги разширя. Искам да добавя няколко опции, който да са платени, като да се вижда позиция при ключова дума, колко връзки към сайтове има, от къде идват най-много потребители и прочие.

Идеята ми е.
Поставяте си сайта за анализ -> анализира се и ви се показва сегашната информация, но с няколко допълнителни полета-> за да ги видите, вие трябва да си платите месечен абонамент през пейпал-> плащате си и ви се дава достъп по някакъв начин и за един месец, можете да анализирате сайтове през профила си или не знам как с пълния набор инструменти.

Това е като цяло идеята ми в груб план. С човека, които ще работи ще уточним всичко в детайли.

Относно парите. Искам да чуя вашите предложения за изработката на подобно нещо. Сайта е на PHP, но не съм програмист, затова си търся някой който да знае какво да свърши.

Предполагам, че е най-добре да си пращате предложенията на ЛС, но искам да са пълни, не едно, две груби изречения "щи излезе 1000лв". Ако такава ви е офертата, просто не си хабете мастилото на форума. Искам пълно предложение, какво можете, какво предлагате, за какъв период и за колко пари.
Надявам се съм бил достатъчно изчерпателен, ако съм забравил нещо, кажете, ще пиша.
 

Binev

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
От: PHP програмист за доработка на един сайт

Здравей, казвам се Господин Бинев, на 17 години и се занимавам точно с PHP, не смятам, че това което искаш е кой знае какво :) Мога да ти предложа срок 2 седмици, може и по-малко, зависи от свободното ми време. Като цена, мога да предложа 800.00лв.
Поздрави!
 

realdark

Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
От: PHP програмист за доработка на един сайт

На framework ли е писан? Ако да на кой?
 

sixking

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
От: PHP програмист за доработка на един сайт

За момента спирам търсенето на хора за тази работа. Благодаря на отзовалите се.
 

Горе